Statusowa historyjka

SIEMANKO. Cieszę się, że udało nam się w ~24h dotrzeć do magicznego limitu 100 komentarzy pod statusem(chyba pierwszy raz w historii forum). Tak to jest max :D. Także dzięki wszystkim za zainteresowanie i wspólne pisanie. Powtórzymy to w niedługim czasie. Cieszę się też, że moje "statusy codzienne" uzyskują po ~20 komentarzy. Miłego czytania waszej twórczości. Zostawiłem interpunkcję oraz gramatykę :D tutaj link do wiekopomnego statusu: http://mmorpg.org.pl/forum/statuses/user/32477-civil/?status_id=18028

Jest loli guru w parku i znalazł tam szlifierkę kątową aha powiedział więc co? teraz oznajmił, że klub anime jest bardzo kawaii następnie poszedł do monopolowego po sake oraz wafelki familijne po czym wyszedł zamykawszy skrzynię Papież wyskoczył krzycząc akuku! Wystraszony tak bardzo nie wiedział że Papież jest pedofilem uciekł wołając ty polaku po czym schował się pod autem. Samochód Rurururkowce i feministki zamieniły loli na futy. Zaskoczony Tazos natychmiast rozpłakał się, przerażony biegał nago wołając AllahuAkbar! Hitler zauważył zniknięcie żyda Papieża kiszka Petru Marian Kowalski więc razem trafili do burdelu, gdzie czuje penetrowali czyjeś skarpety słuchając monologu kanye west-stronger mnie nie penis. W międzyczasie lizali loli

Osoby, które brały udział:

CivilSilduLemanKaitokunKiniakMaqesRedzikGothurKsarouAvitusSparkyXasaramYurielArnaruthPingwinSheitahDeimonDFleshpoundPawulonNajgorszyOkradatorKireiDongerGringos

Pominąłeś jeden komentarz w "przerażony biegał" :>

Przepraszam, już poprawiłem :D

Jestem ciekawy w jakim kierunku by to popłynęło gdyby nie było limitu a status wisiałby ~4dni.

Pozdrawiam tych, którzy razem ze mną tworzyli tą piękną historię. Mam nadzieję, że nauczy ona ludzi z forum wielu cennych nauk.

comment_ZBISVxClMjgtlq6OrEPTjLuseWP0Yd08

^

|

|

|

nie będę pokazywał palcem kto najwięcej razy napisał Papież

^|||nie będę pokazywał palcem kto najwięcej razy napisał Papież

HO6fKjf.png

pozdrawiam najgoręcej !!!!!! calusy

Guru tego bym się po ciebie nie spodziewał

Bo wszyscy ALE TO WSZYSCY kochają loli!

tumblr_n41tskolk21sq9yswo2_r1_500.gif

Lel, a ja myślałem, że o lizaki chodzi :D
O dziwo nikt nie dziwi się w przypadku fragmentu o Tazosie xD

Bo wszyscy ALE TO WSZYSCY kochają loli!

JPviY6o.png

To już ten moment? Właśnie teraz mam się śmiać? HAHA dobre dobre.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Gratuluje super pomysł Piona

Pokażcie to swoim dziewczyną jak będziecie je kiedyś mieli, że tak zażartuje z tym drugim.

A zapomniałem macie tą Loli.

Jest mi przykro, że ktoś umieścił mój nick w tym ......

Jacy autorzy taki tekst, tylko na wykreowane postacie można liczyć.

(ignorujemy post wyżej)

Jutro startujemy o godzinie nie wiem której XD Jak wstane to zaczniemy. Jeśli szybko nastukamy 100 komentarzy, będziemy kontynuować w drugim statusie. Stay tuned

Następna historyjka potrzebuje więcej kapsla :kappa:

będzie go dużo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Przepraszam za zwłokę. Święta etc, finalnie lekko zapomniałem (hehehehe), ale wszystko mam spisane także... nooo, podsumowując. Udało się nam natrzaskać 160 komentarzy w dwóch statusach. Pierwszą 100 uzyskaliśmy w około 8h z czego bardzo się ciesze. Później tempo zwolniło aż mój status gdzieś przepadł. Trudno. Po nowym roku gdzieś na pewno powtórzymy :D Tutaj wasza twórczość. Zachowana oryginalna pisownia, interpunkcja etc

W Święta Tazos kupił sobie obrazek penisa jana. Powiesił na papierzaku dziewczyny 2d które miały wielkie oczy. Wziął do papy pokoju dwie gumowe loli. Następnie ściągnął spodnie rozmyślając nad Połknął złotówkę piardnął morko w spodniach. Mama kazała mu leżeć. Niestety chciał ogórka, ale zamiast ogórka zjadł kebaba. Wtenczas ogórek wymsknął się penetrując pieroga i niszcząc dzieciństwo ogórka konserwowego Założyłem płaszcz przeciw ogórkowy i wybiegłem krzycząc na mamę, która akurat srała. Skończywszy wyszła i śmiechła. gromko podskoczyła kucając na nogach. Tazos masturbując się w brudnych skarpetach patrząc na loli krzycząc Iku! podniósł majtki które śmierdziały Tazosem, kabanosem i założył na głowę. Zachowując się i śpiewając "mam te moc" udawał Księżniczke ogórkowych Planety Pachnących Oliwek Piękna sałatka powiedziała gimbusy do zupy twojej dodamy pieprzu czarnego murzyna oraz biały Ser spleśniały Z robakami wtedy z żelek. zpełzały Tasiemce niżej Aż nad sobą zaczęły tańczyć poloneza waifu Civila zdradziła z ogórkiem Kiszonym na basenie bez bikini. Tyłek Civila jest spoko. Ale Tazos pocałował Nrb czule w Oko i w policzek który był bardzo upierdzielony od awokado. kawai nie jest fajne.

INB4 kolejny płacz kapsla że targamy jego dobre imię :v

SIEMANKO. Cieszę się, że udało nam się w ~24h dotrzeć do magicznego limitu 100 komentarzy pod statusem(chyba pierwszy raz w historii forum). Tak to jest max :D. Także dzięki wszystkim za zainteresowanie i wspólne pisanie. Powtórzymy to w niedługim czasie. Cieszę się też, że moje "statusy codzienne" uzyskują po ~20 komentarzy. Miłego czytania waszej twórczości. Zostawiłem interpunkcję oraz gramatykę :D tutaj link do wiekopomnego statusu: http://mmorpg.org.pl/forum/statuses/user/32477-civil/?status_id=18028

Jest loli guru w parku i znalazł tam szlifierkę kątową aha powiedział więc co? teraz oznajmił, że klub anime jest bardzo kawaii następnie poszedł do monopolowego po sake oraz wafelki familijne po czym wyszedł zamykawszy skrzynię Papież wyskoczył krzycząc akuku! Wystraszony tak bardzo nie wiedział że Papież jest pedofilem uciekł wołając ty polaku po czym schował się pod autem. Samochód Rurururkowce i feministki zamieniły loli na futy. Zaskoczony Tazos natychmiast rozpłakał się, przerażony biegał nago wołając AllahuAkbar! Hitler zauważył zniknięcie żyda Papieża kiszka Petru Marian Kowalski więc razem trafili do burdelu, gdzie czuje penetrowali czyjeś skarpety słuchając monologu kanye west-stronger mnie nie penis. W międzyczasie lizali loli

Osoby, które brały udział:

CivilSilduLemanKaitokunKiniakMaqesRedzikGothurKsarouAvitusSparkyXasaramYurielArnaruthPingwinSheitahDeimonDFleshpoundPawulonNajgorszyOkradatorKireiDongerGringos