SIEMANKO. Cieszę się, że udało nam się w ~24h dotrzeć do magicznego limitu 100 komentarzy pod statusem(chyba pierwszy raz w historii forum). Tak to jest max . Także dzięki wszystkim za zainteresowanie i wspólne pisanie. Powtórzymy to w niedługim czasie. Cieszę się też, że moje "statusy codzienne" uzyskują po ~20 komentarzy. Miłego czytania waszej twórczości. Zostawiłem interpunkcję oraz gramatykę
tutaj link do wiekopomnego statusu: http://mmorpg.org.pl/forum/statuses/user/32477-civil/?status_id=18028
Jest loli guru w parku i znalazł tam szlifierkę kątową aha powiedział więc co? teraz oznajmił, że klub anime jest bardzo kawaii następnie poszedł do monopolowego po sake oraz wafelki familijne po czym wyszedł zamykawszy skrzynię Papież wyskoczył krzycząc akuku! Wystraszony tak bardzo nie wiedział że Papież jest pedofilem uciekł wołając ty polaku po czym schował się pod autem. Samochód Rurururkowce i feministki zamieniły loli na futy. Zaskoczony Tazos natychmiast rozpłakał się, przerażony biegał nago wołając AllahuAkbar! Hitler zauważył zniknięcie żyda Papieża kiszka Petru Marian Kowalski więc razem trafili do burdelu, gdzie czuje penetrowali czyjeś skarpety słuchając monologu kanye west-stronger mnie nie penis. W międzyczasie lizali loli
Osoby, które brały udział:
CivilSilduLemanKaitokunKiniakMaqesRedzikGothurKsarouAvitusSparkyXasaramYurielArnaruthPingwinSheitahDeimonDFleshpoundPawulonNajgorszyOkradatorKireiDongerGringos