Statystyki - miesiąc grudzień

Chciałbym zacząć nową akcję, będę Wam wrzucał statystyki forumowe z poszczególnych miesięcy. Chciałbym byście wiedzieli, że forum z dnia na dzień się rozwija, powiększa i prężnie działa.

2013r.

Rejestracje:

Październik - 508 nowych użytkowników!

Wyświetlenia:

Październik - 240 tyś. wyświetleń wszystkich tematów! Najczęściej wyświetlanym działem jest "Hydepark" 25 tyś. wyświetleń. Najczęściej odwiedzaną strefą dla gier MMO zostało Path of Exile z wynikiem 15 tyś. Natomiast dział League of Legends deptał mu po piętach z wynikiem 13,5 tyś. wyświetleń. Robi wrażenie!

Tematy:

Październik - w sumie Nasi użytkownicy założyli 1032 tematy w których można było podyskutować.

Październik - łączna ilość nowych postów, których napisaliście wyniosła ok. 8,5 tyś. A zdecydowanie najciekawszym dniem był 14 października kiedy to zanotowaliśmy aż 420 postów jednego dnia!

A to wszystko dzięki Wam drodzy userzy. Dziękujemy, że jesteście z Nami!

Rejestracje:

Listopad - 1010 nowych użytkowników! Byłoby zdecydowanie fajniej gdyby nie to, że połowa z tych rejestracji to spam boty. Niemniej jednak nawet połowa cieszy niezmiernie! :)

Wyświetlenia:

Listopad - 281 tyś. [+41tyś] wyświetleń wszystkich tematów! Najczęściej wyświetlanym działem w tym miesiącu był "Inne gry MMO" z wynikiem 31 tyś. Natomiast Nasi użytkownicy zdecydowanie najczęściej rozmawiali w tym miesiącu ogólnie o grach komputerowych, dział ten uzyskał lekko poniżej 20 tyś. wyświetleń. Myślę, że możemy być dumni z naszych userów, bardzo dużą popularnością cieszył się dział "Sprzęt komputerowy" aż 23 tyś. wyświetleń, co napawa optymizmem, widać, że na forum udzielają się ludzie, którzy są gotowi pomóc innym w szukaniu dla nich konfiguracji komputerowych. Bądź innych urządzeń związanych z pecetem.

Tematy:

Listopad - w sumie Nasi użytkownicy założyli 1234 [+202] tematów w których można było podyskutować.

Listopad - łączna ilość nowych postów, których napisaliście wyniosła ok. 10 tyś. [+1,5tyś] A zdecydowanie najciekawszym dniem był 3 listopada kiedy to zanotowaliśmy aż 516 postów jednego dnia!

Mam nadzieję, że pomimo nadchodzących świąt, forumowo nie spoczniecie na laurach! :)

2013r.

Rejestracje:
Grudzień zgromadził aż 1577 nowych użytkowników, niestety w pierwszych dniach grudnia było to bardzo znaczna liczbą świadcząca o tym, że nadal były to nowe konta botów. Pomimo tego taka liczba zawsze wygląda miło. :)

Wyświetlenia:
Grudzień - 270 tyś. [-11tyś.] wyświetleń wszystkich tematów! Najczęściej wyświetlanym działem w tym miesiącu był "Hydepark" z wynikiem lekko przekraczającym 32 tyś. W tym miesiącu znowu zanotowaliśmy duży wynik wyświetleń jeśli chodzi o dział "Inne gry MMO" aż 27 tyś. Dział o sprzęcie komputerowym również w tym miesiącu cieszył się dość dobrą sławą aż 17 tyś.

Tematy:
Grudzień - w sumie Nasi użytkownicy założyli 1131 [-105] tematów w których można było podyskutować.

Grudzień - łączna ilość nowych postów, których napisaliście wyniosła ok. 10,5 tyś. [+0,5tyś] A zdecydowanie najciekawszym dniem był 23 grudnia, którego to zanotowaliśmy aż 449 nowych postów.

Troszkę spadków, mniej wzlotów. Niemniej jednak mam nadzieję, że będzie ciągle lepiej! Teraz były święta, więc może troszkę się rozleniwiliście, ale jako, że mamy nowy rok trzeba znaleźć motywacje i działać! Z tej okazji również chciałbym Wam wszystkim życzyć Szczęśliwego Nowego roku! Dzięki, że jesteście z Nami.

Chciałbym zacząć nową akcję, będę Wam wrzucał statystyki forumowe z poszczególnych miesięcy. Chciałbym byście wiedzieli, że forum z dnia na dzień się rozwija, powiększa i prężnie działa.

2013r.

Rejestracje:

Październik - 508 nowych użytkowników!

Wyświetlenia:

Październik - 240 tyś. wyświetleń wszystkich tematów! Najczęściej wyświetlanym działem jest "Hydepark" 25 tyś. wyświetleń. Najczęściej odwiedzaną strefą dla gier MMO zostało Path of Exile z wynikiem 15 tyś. Natomiast dział League of Legends deptał mu po piętach z wynikiem 13,5 tyś. wyświetleń. Robi wrażenie!

Tematy:

Październik - w sumie Nasi użytkownicy założyli 1032 tematy w których można było podyskutować.

Październik - łączna ilość nowych postów, których napisaliście wyniosła ok. 8,5 tyś. A zdecydowanie najciekawszym dniem był 14 października kiedy to zanotowaliśmy aż 420 postów jednego dnia!

A to wszystko dzięki Wam drodzy userzy. Dziękujemy, że jesteście z Nami!