Siemka.Kupiłem sobie nowy komp sciagnąłem Steama i Loguje się i pisze ze Wyslali Mi e-mail Ale ja go nie pamietam Czy jest jakaś możliwość zmienienia e-mailu ? Prosze O Pomoc
Proszeeee ! Naa Pewno Ktoś Wie
Siemka.Kupiłem sobie nowy komp sciagnąłem Steama i Loguje się i pisze ze Wyslali Mi e-mail Ale ja go nie pamietam Czy jest jakaś możliwość zmienienia e-mailu ? Prosze O Pomoc
Wysłali Ci wiadomość na konto email na którym jest steam.
Chyba ,że masz na wp.pl to tam 1/4 emaili dochodzi.
A przecytales co napisalem ? Zapomnialem e maila i czy moge go jakos zmienic ? a na wp.pl Nie mam
jak masz klucze do gierek to napisz do supporta, oczywiscie bedziesz musial podac tez pewne dane z rejestracji.
jesli nie masz kluczy i e-maila to mozesz powiedziec "baj baj" koncie ;p'
a ten e-mail to potwierdzenie ze na danym komputerze mozesz zalogowac sie na to konto
tzn. jestes na swoim kompie, logujesz sie 1 raz na nim, to wyslylaja maila z kodem, jak go pdoasz to mozesz sie zalogowac
potem idziesz do kumpla, to musisz zrobić to samo jeszcze raz, inaczej sie nei zaogujesz majac nawet passy i nazwe konta
jak widzisz dostep do maila jest kluczowy
Klucz mam Do Call Of Duty Black Ops ale E-maila nie pamietam Ale haslo login To pamietam moze mi ktos podac strone i Powiedziec co jak zrobic ? Proszę
Klucz mam Do Call Of Duty Black Ops ale E-maila nie pamietam Ale haslo login To pamietam moze mi ktos podac strone i Powiedziec co jak zrobic ? Proszę
Proszę, ja Ci mogę podać strone steam'a http://store.steampowered.com/
Nastepny Ktory nie czyta Przeczytaj Kilka razy i dopiero Odpowiedz
Chwila moment... Przecież, gdy odpalasz tego steama, i ci wysyłąją ten mail, to jest taka opcja jak "zapomniałem e-maila". Wiem, bo sam miałem taki sam problem. 2 opcja, która też na 100%^ działą, to wbijasz na główną strone, logujesz sie i zmieniasz e-mail...
Nie ma tam zapomnialem e-maila niestety :/
Ej znalazłem strone na której mogą Ci pomóc, zajeło mi kilka godzin, żeby ją wyszukać w internecie, ale oto ona -> https://support.steampowered.com/
Yanglegend Jak Chcesz Tu Trollowac To -ciach- (Sorki Ale musiałem).
Możesz nazwać mnie trollem, ale i tak moja rada jest najsensowniejsza w tym temacie - dlaczego by nie napisać do suppoprtu, który ma większe pojęcie o platformie steam jak również szereg uprawnień w zarządzaniu kontami graczy od przypadkowych forumowiczów mmorpg.org.pl ?
Tyle to ja wiem ale bys powidzial np gdzie wejsc co zrobic itd. A nie pisac Punkt po punkcie jak bys nabijal se Posty.
Tyle to ja wiem ale bys powidzial np gdzie wejsc co zrobic itd. A nie pisac Punkt po punkcie jak bys nabijal se Posty.
A nie powiedział? Nawet link podał. Napisz do supportu i zaczekaj na odpowiedź.
A może jeszcze frytki do tego ?
Gosh, ale te ludzie nieporadne teraz, wszędzie trzeba za rączkę zaprowadzić i palcem pokazać. Nowy system edukacji zbiera swoje żniwo.
Wiedziałem żę te forum Do niczego mi się nie przyda Można zamknąć Temat.
Ty chyba jesteś jakiś niepełnosprawny umysłowo, prawda? Napisałem ci co trzeba zrobić, by zmienić e-mail, czego ty wiecej chcesz? Może podaj od razu login i hasło, to ci ktoś "życzliwy" z przyjemnościa zmieni passy...
No, prawda, idź już stąd, bo brzydko pachniesz brakiem intelektu.