Steam CoD:MW2 Multi, straszne warpy + masakryczny spadek FPS'u

Tak jak w temacie. Dodam jeszcze, iż na moim wiekowym dziadku MW od FourDeltaOne i (śp.) AlterIWnet chodziły bez zarzutu. Sterowniki poupdatowane, wiec nie wiem co możne być tego przyczyna, a nie będę przeinstalowywać gry po raz 3.

Ktoś z was miał może taki problem? Jeśli tak to doradźcie co zrobić.

Stawiam ze wina jest w samym sprzęcie. Jakis dany podzespół sie grzeje. Stawiam na grafike albo procka.

Naprawde na lewym MW2 grasz ? Ja kupilem CoD:Bo2 za 40 zl z pudlem (nie RU tylko PL). Nie bede dawal rady komus kto piraci...

@Painu,

Na lewym grałem kiedyś, teraz dorwałem oryginał. I nie bulwersuj się tak bo wiem gdzie mieszkasz xD

@FreeQ

Hmm, no nie wiem, procek się nie grzeje (w stresie 48-50 stopni), grafika to samo. Zresztą mam tylko problem z MW2, BO1 i reszta gier normalnie śmiga.

Gralem na "lewym" w szkole :) Tak jak Ty ;) Ale kupiłem przed tym orginał, wiec.. ? Ehhh. sprawdz w Everescie temperatury w stresie (czyt włacz jakas inna gre niz MW2 ale tez w miare wymagajaca).

Wiem ze cracki do MW2 moga to powodowac... Ale skoro mowisz ze masz oryginał i przeinstalowałeś gre 3 razy(poprawnie, czyli wywaliles wszystko co z nia zwiazane z kompa) to raczej wina leży po stronie samego sprzętu. Nie pamietam jak nazywal sie silnik graficzny od CoDa ale na bank znajdziesz na sieci nazwe. Wpisz u wujaszka google co najbardziej obciąża ten silnik i na tym sie skup. Wiekszosc grafike, ale sa tez takie ktore skupiają sie na procesorze.

Tak jak w temacie. Dodam jeszcze, iż na moim wiekowym dziadku MW od FourDeltaOne i (śp.) AlterIWnet chodziły bez zarzutu. Sterowniki poupdatowane, wiec nie wiem co możne być tego przyczyna, a nie będę przeinstalowywać gry po raz 3.

Ktoś z was miał może taki problem? Jeśli tak to doradźcie co zrobić.