Steam controller

Gdzie te cacko najlepiej kupic? widzialem oferte za 50 dolcow(plus dwie gry ktore posiadam) a na steam jest za 55 ojro(tez dwie te gry). Moze znacie stronki gdzie jest taniej lub daja inne gry za free, a moze poczekac z miesiac moze jakies nowe oferty steam da.

Powiem tak: jest to wymysł samego valve wiec zbytnio bym nie liczył że będziesz mógł gdzieś kupić to taniej :)

Trzeba szykowac dolce zatem ^^ Ktos mial w lapkach te cudo dobrze sie tym operuje?

Ja mam od premiery :)

Poczatkowo problem z uzytkowaniem przez inne wyprofilowanie. Ale po 2/3dniach jest git, jego konfiguracja jest banalnie prosta a mozna dostosowac wszystko pod siebie.

Nie przeszkadza brak jednego grzybka? i jak czuly jest lewy plusik osobiscie wolalbym klikanego plusika i pewnie zamontuje sobie taki ^^

Jego czulosc mozesz zmieniac w ustawieniach, to samo tyczy tego drugiego gladzika :)

Moze sie uda przestawic mam pada maverick swietne galki ma zarabiscie mi sie gralo w fps na nim i ofc sciganki

Jak nie sprobojesz to nie bedziesz wiedzial, tylko tak jak pisalem daj mu czas, a wlasciwie sobie na zapoznanie sie z tym ksztaltem.

Jest mniejszy lub tych samych rozmiarow od tego co mam takmysle mnie zalezy na opcji klawa plus mysz nie przepadam za klawa i myszka zbytnio a on daje mi opcje buszowania padem po necie grania we wszystkie gry na steam bez kombinacji po prostu me gusta:)

Gdzie te cacko najlepiej kupic? widzialem oferte za 50 dolcow(plus dwie gry ktore posiadam) a na steam jest za 55 ojro(tez dwie te gry). Moze znacie stronki gdzie jest taniej lub daja inne gry za free, a moze poczekac z miesiac moze jakies nowe oferty steam da.