Steam Family Sharing

Mam problem, a raczej pytanie. Jak to jest z tym steam family sharing? Mój brat, w tym samym domu korzysta z mojego konta steam na innym komputerze i tu rodzi się pytanie. Czy ja w tym samym momencie w którym on siedzi na koncie i gra, mogę odpalić INNĄ grę? Bo jak teraz próbuje, to wyrzuca jego lub mnie z steama. Niby jest opcja, byśmy oboje mogli korzystać z konta ale to nie działa?

Jest możliwość byśmy razem grali w inne gry na tym samym koncie jednocześnie? Jeżeli nie, po co jest ta opcja steam family sharing xd?

Ta opcja jest po to abyś mógł udostępnic Twojemu bratu gry z Twojego konta na jego konto. Minus jest taki, że jak Ty grasz w jakąś gre to on nie może odpalić a jeśli już u niego działa(zakładając, że to Ty udostępniasz gry) to ma 5 minut na zapisanie i wyjscie z gry.

Aha, dzięki. Teraz może korzystaj z mojej biblioteki... I to tyle. Czyli ta opcja jest dla mnie kompletnie bez sensu, ponieważ mogę mu po prostu dać passy do konta. Myślałem że będziemy mogli razem korzystać z tej samej biblioteki ale steam to chamy i na coś takiego nie pozwalają. Moim zdaniem bez sensu pomysł no ale cóż. Dzięki za odpowiedz :).

Mam problem, a raczej pytanie. Jak to jest z tym steam family sharing? Mój brat, w tym samym domu korzysta z mojego konta steam na innym komputerze i tu rodzi się pytanie. Czy ja w tym samym momencie w którym on siedzi na koncie i gra, mogę odpalić INNĄ grę? Bo jak teraz próbuje, to wyrzuca jego lub mnie z steama. Niby jest opcja, byśmy oboje mogli korzystać z konta ale to nie działa?

Jest możliwość byśmy razem grali w inne gry na tym samym koncie jednocześnie? Jeżeli nie, po co jest ta opcja steam family sharing xd?