Steam - gta iv [problem]

Witajcie, napotkałem spory problem, bowiem zakupiłem GTA IV na steamie, po czym kiedy go odpalam wyskakuje mi social club, do którego muszę się zalogować. Kiedy wówczas na stronie się loguję - JEST OK. Kiedy jednak na launcherze - PISZE MI, ŻE HASŁO LUB EMAIL NIE JEST PRAWIDŁOWY. Czytałem na necie, nie tylko ja mam taki problem, ale żaden nie został konkretnie określony i rozwikłany... Jakieś sugestie? :<

P.S Pisałem do supportu, nic z tego. Żadnej odpowiedzi.

Też to mam :P i w tym okienku gdzie masz się zalogować to kliknij se play coś tam i gra się odpali.

A w samej grze zaloguj się na konto w trybie online lub offline.

gra będzie hasać bez problemu

PS... social club nie jest potrzebny do gry, a zwykle konto w grze jest po to by ci się gra zapisywala i byś zdobywał osiągnięcia na steam.

Mam nadzieje, że pomogłem :)

Też to mam i w tym okienku gdzie masz się zalogować to kliknij se play coś tam i gra się odpali.A w samej grze zaloguj się na konto w trybie online lub offline.gra będzie hasać bez problemuPS... social club nie jest potrzebny do gry, a zwykle konto w grze jest po to by ci się gra zapisywala i byś zdobywał osiągnięcia na steam.Mam nadzieje, że pomogłem

Sam na to wpadłem, żeby nacisnąć Play (offline), zamiast play. Tylko kiedy naciskam to, to nic się nie dzieje :(

a klikales co sie da? moze poczekac musisz? w procesach gta dziala jak to sie wylacza?

nie ma w procesach ;x

Witajcie, napotkałem spory problem, bowiem zakupiłem GTA IV na steamie, po czym kiedy go odpalam wyskakuje mi social club, do którego muszę się zalogować. Kiedy wówczas na stronie się loguję - JEST OK. Kiedy jednak na launcherze - PISZE MI, ŻE HASŁO LUB EMAIL NIE JEST PRAWIDŁOWY. Czytałem na necie, nie tylko ja mam taki problem, ale żaden nie został konkretnie określony i rozwikłany... Jakieś sugestie? :<

P.S Pisałem do supportu, nic z tego. Żadnej odpowiedzi.