Steam Halloween Sale

ARE YOU READY FOR A MIRACLE?

maxresdefault.jpg

Jako ten co zawsze informuje o o takich owych wydarzeniach to przybywam do was z wieścią, że na steam nastąpił Steam Halloween Sale. Parę ciekawych tytułów za dobrą cenę ale zapewne każdy coś ciekawego dla siebie znajdzie.

All Hail Gaben!

czyli jutro do sklepu po psc :D

Gaben zawsze uderza zaraz po wypłacie, albo tuż przed nią...

Batman, Prototype i Hotline Miami. Bedzie w co grac.

Idę po łopatę, czas zakopać portfel. Chyba, że do depozytu oddam...

Odmeldowuję się, nara.

W kwestii informacji lista promocji po przerwie działania strony się trochę zmieniła.

Meh dalej rocket league bez wyprzedazy chyba nigdy sie nie doczekam :D

Meh dalej rocket league bez wyprzedazy chyba nigdy sie nie doczekam

Nie jestem pewien, ale chyba na G2A jest jakoś możliwość do kupienia za 40zł. W sumie wychodzi taniej niż 50% discount na steamie :P

Meh dalej rocket league bez wyprzedazy chyba nigdy sie nie doczekam

http://www.cdkeys.com/pc/games/rocket-league-pc-cd-key - zmienić trzeba walutę na Euro i masz całkiem niezłą cenę. Chyba, że czekasz na -80%, to czekaj dalej :D

Ja miałem nadzieje na dont starve na przecenie, jak nie to bioshock 2 i klasę dlc do van helsinga(nie grałem w to prawie w cale, bo klasa postaci mi się nie spodobała).

Nie jestem pewien, ale chyba na G2A jest jakoś możliwość do kupienia za 40zł. W sumie wychodzi taniej niż 50% discount na steamie

Porównanie cen Steama a innych sklepów mija siię z celem.

Te steamowe promocje, cena po zawsze taka sama jak na g2a czy keye.. :|

Te steamowe promocje, cena po zawsze taka sama jak na g2a czy keye.. :|

xD, nie bo g2a automatycznie wprowadzilo swoja promocje i zanizylo ceny xD

Problem jest w tym, że to my nie widzimy promocji, bo płacimy w euro. Takie gry z rosji są o wiele tańsze po przeliczeniu, tak samo jak bodaj z brazylii i jeszcze kilku miejsc. Dlatego właśnie na g2a zawsze jest taniej, bo właśnie od tamtych ludzi kupujemy po cenach mniejszych.

Niestety tutaj się mylisz gdyż regiony dla których ceny są niższe mają blokadę regionalną, gry z Rosji nie aktywujesz w Polsce. Zresztą i tak nie macie co narzekać, może nie wiedzieliście ale Polska w wielu tytułach ma niższe cenny od np. Niemiec.

ARE YOU READY FOR A MIRACLE?

maxresdefault.jpg

Jako ten co zawsze informuje o o takich owych wydarzeniach to przybywam do was z wieścią, że na steam nastąpił Steam Halloween Sale. Parę ciekawych tytułów za dobrą cenę ale zapewne każdy coś ciekawego dla siebie znajdzie.

All Hail Gaben!