Witam mam zamiar kupić l4d2 na steamie bo jest teraz promocja na 3Euro lecz nie mam żadnych internetowych konto bankowych itp więc jak mogę zapłacić ? aa jeszcze jedno mieszkam na wsi i nie mam okazji kupić karty paysafecard pomoże mi ktoś, albo kupił by ktoś jako steam gift a ja oddał bym kasę w formie wysłania smsa do jakiejś np gry, lub po prostu oddał bym karte paysafecard?
Steam płatność
Z tego, co wiem, to można mieć konto bankowe od 13. roku życia, zresztą, jak i konto na allegro. Tak więc nie wiem, poproś rodziców o założenie ci takiego konta (bądź sam załóż), można mieć wtedy kartę. Mój kolega ma i normalnie płaci na allegro przelewem bankowym.
chciałem sobie premium kupić do gry to tato powiedział że mi kompa przez okno wywali, twierdzą ze kupowanie gier to strata kasy i mówią żebym pobierał a ja nie chcę przecież być złodziejem cały czas
chciałem sobie premium kupić do gry to tato powiedział że mi kompa przez okno wywali, twierdzą ze kupowanie gier to strata kasy i mówią żebym pobierał a ja nie chcę przecież być złodziejem cały czas
Mniejszego problemu nie ma! Idziesz do kiosku/monopolowego/spożywczego sklepu i prosisz o takie coś jak Paysafe Card Classic - jest to karteczka drukowana na wzór np jak doładowanie do orange z terminalu. Wystarczy poprosić sprzedawcy czy mają taką usługę w terminalu on poprzegląda i pewnie ma. Mało kto o tym w polsce wie i uzywa ale sprzedawcy zazwyczaj wykupują ją i leży nieużywana.
20zł spokojnie wystarczy i jeszcze ci zostanie. 20zł zamieniając poprzez paysafe card wynosi 4,3euro
Karty możesz kupować za kwoty 20zł, 50zł 100zł i wyżej nie kupowałem ale chyba jest 150zł i 300zł
http://www.paysafecard.com/pl/pl-paysafecard/?s_kwcid=TC|30015|paysafe%20card||S|b|13176432947
na tej stronie masz przelicznik ile ci wyjdzie euro za złotówki (liczy odrazu z drobną opłatą 2% od sumy pieniężnej karty paysafe)
Możesz też na stronie wejść w dział kupno i poszukać na mapie miasta by znaleźć rekomendowany punkt (i najbliższy) gdzie na 100% kupisz swoją kartę ( w moim przypadku był do sklep monopolowy tzw. żulownia na tyłach bloku:D )
wiem że taka karta istnieje bo raz ją kupowałem gdy była promocja na killing floora tzn w piątek . Ja mieszkam na wsi i u mnie nie ma takich bajerów w sklepach aby kupić ową kartę więc musiał bym jechać do miasta w promocja jeszcze trwa 7 godzin ;(
Witam mam zamiar kupić l4d2 na steamie bo jest teraz promocja na 3Euro lecz nie mam żadnych internetowych konto bankowych itp więc jak mogę zapłacić ? aa jeszcze jedno mieszkam na wsi i nie mam okazji kupić karty paysafecard pomoże mi ktoś, albo kupił by ktoś jako steam gift a ja oddał bym kasę w formie wysłania smsa do jakiejś np gry, lub po prostu oddał bym karte paysafecard?