Witam Mam problem z instalacja gry Skyrim... Wsadzam płytkę wszystko zaczyna się instalować, i na końcu wyskakuje ze gra pomyślnie zainstalowana i wszelkie aktualizacje zaczęły pobieranie w tle. Ale w bibliotece Steam wogle nie ma zaznaczonej gry jako zainstalowanej.. Jest zwykły szary napis a jak odpale to wyskakuje początek instalacji i zaczyna ściągać calutka grę z neta.. Jakieś pomysły ?
Steam - Problem z instalacja gry
Jaką płytkę? Gier kupionych poza Steam nie można aktywować na Steam...
Możesz spróbować wsadzić folder z grą po zainstalowaniu ręcznie do folderu biblioteki Steam, ale nie ma gwarancji, że zadziała.
Jaką płytkę? Gier kupionych poza Steam nie można aktywować na Steam...Możesz spróbować wsadzić folder z grą po zainstalowaniu ręcznie do folderu biblioteki Steam, ale nie ma gwarancji, że zadziała.
Gra została kupiona ok. rok temu i na steam wprowadziłem kod z pudelka. Wcześniej żadnych problemów z instalacja nie było a instalowałem już pare razy. Teraz chciałem wrócić do gry i problem opisałem wyżej.
A nie możesz po prostu ściągnąć tej gry z neta? Albo może na dole masz "Dodaj grę spoza Steam", wskaż Skyrima i odpal
W takim wypadku: http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/452910-installing-skyrim-from-the-dvd/
Niestety Yamiji nie pomogło :/ Tak mógłbym to pobrać jednak zajęło by mi to trochę czasu a właśnie po to kupuje płyty żeby nie musieć tego robić.. A tutaj pare ss'ow jak to wygląda..
(Instaluje gre z płyty, wszystko fajnie a jednak po pomyślnej instalacji gry wogle nie ma w bibliotece tak jak by była nie zainstalowana)

Kiedyś chyba miałem coś podobnego. Może zacznij pobierać normalnie przez steam, wstrzymaj pobieranie, zainstaluj z płyty i wznów pobieranie. Nie mam pojęcia czy to coś da, no ale spróbować można
Kiedyś chyba miałem coś podobnego. Może zacznij pobierać normalnie przez steam, wstrzymaj pobieranie, zainstaluj z płyty i wznów pobieranie. Nie mam pojęcia czy to coś da, no ale spróbować można
Niestety.. Dodam jeszcze ze po zainstalowaniu w folderze steam pojawiają się pliki podane na poniższym obrazku, a mimo tego steam je ignoruje i pobiera gre na nowo..
Moze to być problem z tym ze posiadam do Skyrima 2 płytki a steam prosi o jedna ? Pamiętam ze po zakupie jakiś czas temu prosił o 2 płytę a tutaj nie :/
Jakieś pomysły ?
Napisz do supportu Steam, oni Ci najlepiej pomogą.
Dodadki i ine syfy musza sie pobrac wtedy bd mogl grac w skyrima ja mialem tak z vban helsing . btw ja mam problem z jez pol wcale go ni mam am ruskie eng i te inne syfy sa.. ale pl ni ma, skyrim kupiony za tremorsy.
Witam Mam problem z instalacja gry Skyrim... Wsadzam płytkę wszystko zaczyna się instalować, i na końcu wyskakuje ze gra pomyślnie zainstalowana i wszelkie aktualizacje zaczęły pobieranie w tle. Ale w bibliotece Steam wogle nie ma zaznaczonej gry jako zainstalowanej.. Jest zwykły szary napis a jak odpale to wyskakuje początek instalacji i zaczyna ściągać calutka grę z neta.. Jakieś pomysły ?