Steam - problem

Witam

mam taki problem

grałęm dziś normalnie na steamie aż w pewnym momencie zmieniło mi na tryb offline zresetowałęm steama i gdy się loguje wyskakuje komunikat

nie udało się połączyć z siecią steam prawdopodobnie nie mam połączenia z netem ... , ale przecież net działa normalnie tak samo jak inne programy takie jak gg skype itp

jakieś porady ?

mogę się tylko zalogować w trybie offline

mi tez nie dziala

Też mi nie działa więc to pewnie jakaś awaria, wystarczy poczekać. :)

Cieszę się że nie tylko ja tak mam ... Strona główna Steam też wam nie działa ?

nie ;p

Zaraz będzie spam 10+ użytkowników każdy mówiący że im steam nie działa i czy tylko mu.

http://www.steamgifts.com/forum/9yLLu/is-steam-down-for-everyone

30+ minut temu steam został offline na maintance.

Ej co jest dziala mi strona steama a passy nie macie podobnie?

Ja też miałem podobny problem, chwile temu usunąłem clientregistry.blob z folderu ''Steam'' i resetowałem kompa. Ten plik jest często przyczyną problemów, dlatego zwykle go usuwam w pierwszej kolejności, natomiast należy mieć na uwadze, że zawiera informacje o waszym koncie przez co po usunięciu chwilowo stracicie możliwość grania offline. Po następnym połączeniu z siecią steam go pobierze na nowo. Radziłbym poprostu poczekać, bo to Valve ewidentnie coś robi z serwerami, przez co też nie da się połączyć ze stroną główną steam, a przy próbie zalogowania informuje, że dane konto nie istnieje. Także bez paniki :)

Mi steam cały czas działa bez żadnych problemów, liczba znajomych na steamie też jest to pokazuje. Działa mi teraz jak i godzinę temu.

Witam

mam taki problem

grałęm dziś normalnie na steamie aż w pewnym momencie zmieniło mi na tryb offline zresetowałęm steama i gdy się loguje wyskakuje komunikat

nie udało się połączyć z siecią steam prawdopodobnie nie mam połączenia z netem ... , ale przecież net działa normalnie tak samo jak inne programy takie jak gg skype itp

jakieś porady ?

mogę się tylko zalogować w trybie offline