Steam Sale!

Dobra dzisiaj idę po psc 50 zł. Czekam na 50-75% na CS:GO, a potem jak zostanie to się zobaczy.

Święta będą ubogie :D

Najgrosze w tym wszystkim jest to, ze tylko kupuje i kupuje te gry na promocjach w które i tak potem nie gram... Gaben, y u do dis?!

@edit

jednak się skusiłem na Euro Track Simulator 2, odziwo odpaliłem grę i myślę, że troche dłużej przy niej posiedze :)
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Zakup dokonany Insurgency, Orc Must Die 2 i Hammerwatch jest już moje za okolo 9 ojro xD

Ja chcem cs GO XD

Gaben.tv - truestory D:

Jak myślicie kiedy będzie przecena cs go za maks 5 ojro? :D

A ja nie chcę przeceny CS:GO i nawet z tego co wiem do większej przeceny niż 50% nie dojdzie. Powód jest prosty - ogromny wysyp hackerów.

i właśnie taka mi wystarczy ;p

Jak csgo byl za 2 euro to duzo ludzi nakupywalo i boostowalo swoje konta na cheatach. Wiec watpie, ze znowu cos takiego zrobia :D swoja droga, gra warta wydania kilka euroskow wiecej :)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

The Binding of Isaac Rebirth taniej niż na kinguinie. BIERZ MNIE GABE!

Binding of Isaac Bundle

0,66 EUR

Castle Crashers

1,19 EUR

Trine Collection

2,14 EUR

Serious Sam Classics: Revolution

0,89 EUR

Hammerwatch

1,34 EUR

W sumie:

6,22 EUR

Czekam na więcej.

Hammerwatch byl po 1 dolcu chyba z 2 ekstra grami na humblu u mnie sucho juz na steame 0,5 zostalo zastanawiam sie czy ruse jeszcze nie kupic.

Gaben y u du dis ? Skyrim Legendary Edition za 10€ z groszami. Kiosku nadchodzę.

Super Meat Boy -95% !

Dobra kupiłem trochę gier ale będę miał post do kwietnia

Co byscie polecali za tytuly do 1 euro? Bo tylko tyle mam a nie moge sie na nic zdecydowac :D

Co byscie polecali za tytuly do 1 euro? Bo tylko tyle mam a nie moge sie na nic zdecydowac

Super Meat Boy póki ma -95% - przy czym ten post pewnie przeczytasz po 7 rano, wtedy tak dobra promocja już zejdzie. Z dobrych gierek na pewno Orion: Prelude - tutaj jednak dobrze jest mieć z kim grać, bo tak to mało ludzi w to gra. Szkoda, bo gierka przyjemna. Super Hexagon też jest w miarę wart tego 1€.

Terraria za 2€. Gaben pls

Przecena.jpg

Takiej przeceny to ja nigdy wcześniej nie widziałem. Geben hojny :P:P

Do jasnej cebuli, czemu nie da się tego kupić >:(