Steam Summer Sale 2016!

Are you ready for a Miracle?!

Nasi Bracia ze wschodu ślą dobrą nowinę. Już 23.06.2016 :gabe: zstąpi do nas bym obdarować nas darem jakim jest Wyprzedaż Steam. Przez 13 dni będziemy walczyć do upadłego z naszymi portfelami, kontami steam, pieniędzmi oraz kartami bankowymi o to czy zjeść ostatni ciepły posiłek w tym miesiącu czy też kupić 5 tytułów, które przeleżą w naszej bibliotece.

:gabe: :gabe: :gabe: :gabe:

NIE, NIE NIE NIE I NIE!!! NIEEEEEEEEEEEE!! móóóój portwel!!!!

Ostatnio jak kupiłem to większości nawet nie zainstalowałem xD

Na moim kalkulatorze i tak nic nie pójdzie, więc mój portfel jest bezpieczny. No chyba, że będą jakieś pikselowe indyki.

I tak nie mam hajsu :v

Jak dobrze nie mieć dylematu czy zrobić sobie obiad czy kupić grę :v

Nie stać mnie na obydwie rzeczy :v /

Nie wiem czemu ale z roku na rok coraz mniej rzeczy mnie na steamie interesuje. Na początku kilka lat temu zakupiłem kupę gier a rok temu... Dwie części kotora tylko i tylko ze względu na to ze jedna płytka od jedynki sie wytarła. Coraz słabsze te promocje

Jak ma być tak słabo jak na ostanim winter sale to podziękuję.

Oficjalnie potwierdzone. 23.06 - The Day. :gabe:

Fck dopiero co kupiłem 3 solidne rpg, które ledwo zacząłem , w dodatku me 1 i 2 do przejścia, a w kieszeni pusto ;_;

I do kiedy ta impreza, bo pewnie będę bez pieniondzóf, ale bieda ><

I do kiedy ta impreza, bo pewnie będę bez pieniondzóf, ale bieda &gt;&lt;

Chyba 4-5 się kończy bo ponoć 13 dni ma trwać.

Mój portfel:

JI03ow4.gif

W sumie to chciałbym przecenę 3 gier - Final Fantasy X/VIII i Tales of Zestiria.

ja to nawet nie wiem co bym chciał o.o

Jak to dobrze, ze jestem ponad tym i smieje sie na kazdy hype ^^

Tonight is the night :gabe::gabe::gabe:

Are you ready for a Miracle?!

Nasi Bracia ze wschodu ślą dobrą nowinę. Już 23.06.2016 :gabe: zstąpi do nas bym obdarować nas darem jakim jest Wyprzedaż Steam. Przez 13 dni będziemy walczyć do upadłego z naszymi portfelami, kontami steam, pieniędzmi oraz kartami bankowymi o to czy zjeść ostatni ciepły posiłek w tym miesiącu czy też kupić 5 tytułów, które przeleżą w naszej bibliotece.

:gabe: :gabe: :gabe: :gabe: