Steam Summer Sale

A jak dla mnie to na razie nic ciekawego. To co na każdej wyprzedaży.

Nie podoba mi sie ta wyprzedaz. Myslalem ze CS:GO przecenia o 80% a tutaj 33%, Rusta, a tutaj znowu wiedzmin i dont scarve, ktore byly ostatnio w przecenie. W sumie dla kazdego cos dobrego, kazdy cos dla siebie znajdzie

To dopiero pierwszy dzień, jak co roku najlepsze perełki pod koniec. Szkoda że już 1/4 hajsu którą miałem na wyprzedaż wywaliłem 5 minut po rozpoczęciu xD

To jest pierwszy dzień. Na pewno jeszcze CS dostanie kopa na -80/90%. Tak samo jak kilka innych. ; ) Każdy coś znajdzie, ja jestem zadowolony - dorwałem na -80 to, na co polowałem. Teraz tylko czekać ile zleci na całość

Hotline miami jest moje i pije ze mno kompot :3

Miałem nadzieję na -75% na XCOM: Complete ale, że panowie od wyprzedaży pożałowali mi 8% to zadowolę się dwoma DLC do The Bureau.

Siemano, widzę właśnie że CS :GO jest na przecenie -33%, i stąd moje pytanie- czy warto kupywać teraz, czy będzie jeszcze obniżka??

@UP Czy wy nie potraficie czytać? Tak będą jeszcze większe zniżki....

Będzie taniej

@UP Czy wy nie potraficie czytać? Tak będą jeszcze większe zniżki....

Pytam sie, bo na Steam pisze Oferta letnia i 33%, wiec to moze sie wydawac jako jedyna obnizka.

Jeżeli podoba ci się jakaś gra, a jej cena już nie bardzo to czekaj i licz no to, że trafi do Daily Deals/Flash Sales/Wyboru Społeczności.

Siemano, widzę właśnie że CS :GO jest na przecenie -33%, i stąd moje pytanie- czy warto kupywać teraz, czy będzie jeszcze obniżka??

Zawsze jest na -75% na flash sale'u. Czekaj.

Aha ok. Nie wiedzialem ze beda zmieniac te oferty specjalne jeszcze. No to fajnie, moze dorwe tego Csa. Milego kupowania i nie zagalopujcie sie za bardzo ;)

Z dayz się nie popisali.

Dzięki Bogu, że jestem przed wypłatą, a nie po.
Tak czy siak, połowa załadowanych funduszy już poszła xD

Chcę ETS2 ale nie mam kaski, słabo ;/.

StrongholdHD za 1.41€. Dam rade.... wytrzymam......

Podpadłem i kupiłem w końcu gmoda, bo aż żal tego nie mieć. Prócz tego zapewne kupie jakieś skiny do doty, poczekam na minimum -60% CS GO i zastanawiam się nad Strongholdem. Na szczęście hotline miami już mam. Miałem kupić nową płytę Pięć Dwa, ale chyba z tym poczekam. NIECH CIĘ GABEN!

Unreal deal pack -66%...BIEGNE PO PSC :3

A jak myślicie, takie rzeczy jak przykładowo paczki do War Thunder (samolot + złote orzełki + premka) też jeszcze mogą dostać większego minusa? W chwili obecnej maja -25%