Steam Summer Sale

Jeżeli zależy wam na jakiejś grze a uważacie że jest za droga to poczekajcie aż wejdzie do daily/flash sale/wyboru społeczności

Polecam sie zapoznać z tym :D

Hmm chcialem kupic ETS2 bo jest -85% przecena czyli 2.99€. Wszedlem na stronke cslonge (stronka do wymian skinow z csa i gier steama) a tam ETS2 za 1 klucz do CS:GO. 1 klucz to 1,80€. Kupilem kilka sztuk i spytalem sie kolesia czemu tak tanio wszyscy sprzedaja skoro jest po 3€ na steamie. Koles mowi ze jest ruskiem a u nich jeszcze taniej jest. Zazwyczaj ruskie gifty sa oznakowane oraz pisze na nich ze moga byc aktywowane tylko na terenie rosji. A na tym ETS2 nic nie bylo. Fajna sprawa bo ruski zarobia i europejczycy tez. Jesli ktos ma zamiar ETS kupic to niech wymieni sie za kluczyk do CSa na csgolounge.

Tylko że ja 2 lipca wyjeżdżam, a kupując paczkę chciałbym trochę na premium się pobawić, dlatego pytam czy na tych daily ofertach ma szanse zawitać coś takiego jak chociażby War Thunder Dora Advanced Pack czy nie mam na co liczyć

Jak re-make DungeonKeepera zejdzie poniżej 10 euro, to pewnie zakupię ale nie teraz gdzie nawet ta ich wyprzedaż nie dała niżej niż 20 Euro. Pewnie dlatego, że to wczesny dostęp... No i Dungeon Defenders też mogli by zejść z ceny, bo w sumie popularności to większej nie wygarnie, a zaraz ma wchodzić dwójka.

No cóż, czekam na kolejne oferty albo przegrzebać wszystkie, bo nie wszystkie wyróżniają na głównej sklepu.

Ciekawe czy przecenią The Forest. Nie ma bazowej przeceny, ale kto wie.

na razie to glosujcie na blyskawiczne oferty, nastepny moze byc Borderlands lub Rage za pare euro

+ Co 3 głosy karciochy do odznaki.

Ja mam takie 2 pytanka ;d, czy to co jest teraz na przecenie, będzie też na przecenie po godzinie 19, kiedy to mają zostać dodane nowe oferty? (nie wiem czy wiesiek i far cry dalej będą), a 2 pytanie, jak myślicie killing floor będzie przeceniony? :D

Polecam sie zapoznać z tym

Ja to rozumiem, na prawdę, ale...

Can't resist lord gaben so stronk

Mount and blade kolekcja kupiona :) za 3 ojro

Mount and blade kolekcja kupiona za 3 ojro

Kurde bela... Kupiłem tylko Warband, bo nie zauważyłem, że cała kolekcja tak tanio... Eh ja to mam pecha. ;)

+ Co 3 głosy karciochy do odznaki.

Nom ladnie te karciochy chodza po 0,30 :)

Ja nie wiem jak ale dzisiaj dostałem paczkę kart z Batman: Arkham City. D:

Ja nie wiem jak ale dzisiaj dostałem paczkę kart z Batman: Arkham City. D:

Ludzie często teraz dostają bo często są wytwarzane odznaki. Ja nie mam takiego szczęścia i jeszcze nigdy nie dostałem :huh: Steam mnie nie lubi ;)

Ludzie często teraz dostają bo często są wytwarzane odznaki. Ja nie mam takiego szczęścia i jeszcze nigdy nie dostałem Steam mnie nie lubi

Jak maasz jakies gry co dadza ci karty to graj w nie ja sie teraz dowiedzialem ze musze zdobyc pierw karty a potem moge pakiety fo nich otrzymywac :) Dostalem do areny 3 zwykle karty :)

U mnie w bibliotece wylądował XCOM Complete. Mam nadzieję, że nic więcej tam się nie znajdzie, ale.. znam siebie. :P

Ja marze o przecenionym DayZ

Te 15 procent to Kpina :)

StrongholdHD za 1.41€. Dam rade.... wytrzymam......

Polegniemy Wszyscy!

Ja to rozumiem, na prawdę, ale...Can't resist lord gaben so stronk

You can't resist the Power of the Dark side!

Ja już kupiłem wieśka za 4 ojro

Też kupiłem Wiedźmina, ale mi nie działa. Klikam na launcherze "Uruchom Grę" i nic. Tylko znaczek na środku ekranu i można czekać do śmierci :(
Czekam na CS GO i jakieś miłe niespodziewanki. Nie mam określonego celu :)

A zna ktos ruska co by chcial opchnac payday2?:P bo zostalo tylko 4 euro na steamie, a z racji tego iz oni maja taniej.. :D