Steam Summer Sale

Mount&Blade kusi.....ale.....dam.....radę.....

Skoro przy Steam Sale zawsze trwa zawierucha z kartami to:

MAM

-Batman Arkham City: Two Face, Riddler

-Magicka: Earth Element

SZUKAM (Od najważniejszych)

-Summer Steam Sale 2014 # 1,3,5,6,8,10

-Tomb Rider: Night Hub, Mountain Climb, Turning Point

-Portal 2: Finale, GlaDOS, Intro, The Lab, Mannequin, Underground.

-Magicka: Life Element, Cold Element, Shield Element, Lightning Element, Water Element

Jak ostatnio w trakcie Steam Sale nie kupiłem nic, tak teraz zaczynam się mocno zastanawiać nad State of Decay... zombiaki mmmm...

Czy gry z Oferty Dnia mogą być za jakiś czas ponownie w wyprzedaży? Wybaczcie, jeśli to głupie pytanie, ale nigdy wcześniej nie interesowałem się letnimi wyprzedażami.

Czy gry z Oferty Dnia mogą być za jakiś czas ponownie w wyprzedaży? Wybaczcie, jeśli to głupie pytanie, ale nigdy wcześniej nie interesowałem się letnimi wyprzedażami.

No racja , głupie pytanie , ale kto pyta ten nie błądzi . Więc , jest tak że gry są w wyprzedaży 24 h i 8 h , ale potem są jako "Poprzednia wyprzedaż dnia " I możesz je kupić na przestrzeni 48h a nie 24 , a czy np : Skyrim Legendary edition będzie za 10€ za powiedzmy tydzień tego nikt nie wie :) ALE TAK JEST SKYRIM za 3.74€ i LEGENDARKA za 10.17 JAK SIĘ NIE MYLĘ.

Mam na myśli to, że wczoraj i dziś Wiesiek był -80%, a mój kolega ominął wyprzedaż. Teraz jest -50%. Jest szansa, że ponownie będzie -80% za kilka dni?

Oj kusi skyrim, btw ktos mowil o stronhold hd to na humble jest za 1 dolca jak sie nie myle

Mam na myśli to, że wczoraj i dziś Wiesiek był -80%, a mój kolega ominął wyprzedaż. Teraz jest -50%. Jest szansa, że ponownie będzie -80% za kilka dni?

Bardzo nikle szanse.

Ja właśnie uzupełniłem kolekcję o Skyrim i Dragon Age ;p

Ja zakupiłem juz wszystkie części Assassins Creed (oprócz IV, bo dostałem do karty graficznej).

Jeszcze poleciałem z Far Cryem 3 i Wiedźminem 1.

Dzisiaj na amazonie zakupiłem za 2,5$ Age of Empires II HD. Niby jest to dodatek, ale jak aktywuje się na steamie to dostaje się podstawke i dodatek. Na steamie chyba 7,5€ taka przyjemność. :-)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Siemanko, na Steamie w Daily Sale pojawił się właśnie CS: GO z obniżką 50%. I stąd moje pytanie- czy na nastepnych Daily lub Flash sale pojawi sie CS obnizony o 75%? Bo czytałem na Reddicie że z reguły gra obniżona na Daily Sale nie obniża się bardziej, stąd moje pytanie.

To już max.

Ehh, straszni naciagacze na tym Steamie, zamiast dac wieksza przecene zeby moc kupic CS'a za 5 Euro, to nie, trzeba doladowywac cala 10-tke zeby moc go kupic...

Wejdz na galagiveaweys i tam w trade jest tam pare cs go na handel moze masz cos czego oni bd chciec a jak nie to kup jak juz musisz

Mount&blade
Mount&Blade Warband
Mount&Blade Ogniem i mieczem
UT 2004
UT GOTY
Hotline Miami

A wy, co zdobyliście?

FF:XIV ARR
Spelunky
Prison Architekt
Zostało jeszcze 8 euro, może coś wpadnie.

PAYDAY2- wszystkie DLC
DONT STARVE
LEGO LOTR
INSURGENCY
MOUNT & BLADE : WARBAND
DARKSIDERS II
AWESOMENAUTS
CASTLE CRUSHERS
A wy co kupiliście?

Tylko Dark Souls i utwór do Rocksmitha. Nie ma dla mnie nic interesującego.

:D

warn_ico.png
Wypowiedź nic nie wnosząca do tematu. - Might

Ja zdobyłem kilka fajnych gier jak i DLC

Ace of spades

Awesomenauts:StarStorm Expansion i 2 skórki

Risk of rain

CS:GO

Trine 2:Complete Pack

Monaco

18 gier, 3/4 to indyki, ale znalazlo się miejsce dla BF: BC2, Titan Questa z dodatkiem, Dishonored, Chivalry, Bulletstorma, Just Cause 2 oraz Wiedźmina 1