Kupilem sobie Monaco za eurasa, bo multiplayer. Poki co nic specjalnego.
Steam Summer Sale
Metro Redux bundle zakupione :|
Half Life 2 na moim koncie , nigdy nie miałem okazji spróbować a teraz taka promocja aż żal nie skorzystać
Uwaga !:
Można kupić Heroes VI Gold (podstawka i 2 dodatki) za 4.99 euro tylko musicie wpisać w wyszukiwarkę >> Heroes VI Gold
Hotline Miami, Castle Crashers i Pixel Piracy kupione, łącznie jakieś 20zł, żyć nie umierać. Czekam na jakieś ciekawsze 12h/24h oferty.
Walnąłem mocnego resista i mimo , że widzę gry, które chciałbym mieć w swej biblioletece, to nic nie kupuję. Ciekawe czy wytrzymam do końca... No chyba, że dadzą season pass do Gry o Tron od Telltale, to nie ma zmiłuj się.
Czy tylko ja nadal nie mogę grac w ta grę ? Da się to jakoś naprawić ? ''There was a problem trying to join a game. Please try again later.''
A ja czekam, czekam i czekam.... Nic ciekawego póki co. Dostałem Nuclear Throne za friko (które nota bene posiadam), jeżeli ktoś chciałby popykać niech podeśle mi na prv namiary na steam. Kto (chętny) pierwszy, ten lepszy.
NNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Już 20 euro poszło.
Ja się nie bawię. ;c
Gaben plz, żona mnie zabije:
This War of Mine | Crypt of the NecroDancer | Child of Light | Hotline Miami
a mi się udało wygrzebać coś na Terrarie im so happy right now!
The Forest kusi troche w sumie
Ok... Kupiłem jako prezent urodzinowy Legends of Grimlock, przyjacielowi za 2 euro. Przełamałem się :/
Cs:go już do końca będzie -50% czy jest możliwość że pojawi się -75% ?
Opłaca się kupić infestation survivor stories za 1,94 Euro ???
Albo Nether ? (7,5E)
Warz tak dostaniersz chyba wejscie do aftermatha czyli 2 gry ale pewnosci nie mam
Opłaca się kupić infestation survivor stories za 1,94 Euro ??? Albo Nether ? (7,5E)
WarZ- masa cheaterów, nic z tym nie robia, serwery pustki.
Kupiłem sobie Mount & Blade: Warband, polecam
A ja kupiłem Rogue Legacy póki co. Parę tytułów już kusi, m.in. This War of Mine, Valiant Hearts, Child of Light, Crypt of the Necrodancer czy Wolfenstein: The Old Blood, ale póki co walczę ze sobą, choć wallet doładowany. Btw. jak myślicie, Isaac: Rebirth będzie na promo większej niż -50%?
Jak myślicie warto kupić Valve Complete Pack ? Bo chciałem kupić sobie Portal Bundle i widzę ze nie jest tak strasznie drogi, jedyne gry które posiadam z tego packu to CS:GO i L4D2. Co myślicie ?