Do kolekcji - pewnie. Osobiście całego Valve Packa sobie odpuszczę, a mam taką samą sytuację. L4D2 mam, CS GO mam, TF2 darmowe, w sumie braknie tylko Portala i ewentualnie Half Life. Starych CS nie chcę, więc imo lepszym wyjściem będzie zakup Portal Bundle i HL osobno, niż całego Valve Packa.
Steam Summer Sale
Cs:go już do końca będzie -50% czy jest możliwość że pojawi się -75% ?
Taka cena utrzymała się na zimowej wyprzedaży, ludzie na forach pisali, że po tej obniżce, gdzie można było kupić ten tytuł za bodajże 2 euro był mega wysyp cheaterów i nieprędko znów dadzą taką cenę.
Btw. jak myślicie, Isaac: Rebirth będzie na promo większej niż -50%?
Obstawiam, że nie, skoro miało już "swoje 5 minut" w daily deal. Swoją kupiłam za normalną cenę a za -50% brałabym bez wahania.
A u mnie: Rogue Legacy, Deponia ( 0,5 euro no jak nie kupić?), Long Live the Queen i Papers Please. Poza Deponią wszystkie tytuły, na które od dłuższego czasu miałam chrapkę. A to dopiero drugi dzień! ;-; Największe rozczarowanie? Brak jakiejkolwiek obniżki na Woolfie (podobno nie warta swojej aktualnej ceny) i Tree of Life.
Mój robocik dobił do 110 lvla i teraz każe mi grać od nowa, tylko coś ludzi nie ma, bo cały czas "kompletuje drużynę"... :/
Taka cena utrzymała się na zimowej wyprzedaży, ludzie na forach pisali, że po tej obniżce, gdzie można było kupić ten tytuł za bodajże 2 euro był mega wysyp cheaterów i nieprędko znów dadzą taką cenę.
Zgodnie ze schematem który podesłał Avitus, ja i tak bym poczekał, -50% będzie aż do 22 czerwca, więc jest szansa, że będzie większa zniżka. Jeśli nie, to zawsze można kupić ostatniego dnia wyprzedaży za taką cene jaka jest teraz.
Osobiście kupiłem trzy gierki po ~15centów każda, żeby wpadło kilka kart. Teraz czekam do następnej fali obniżek (może większa zniżka na "One finger death punch"? ), jeśli nie bedzie nic ciekawego, to moja biblioteka wzbogaci się o "This War of Mine". No i został jeszcze ten nieszczęsny Nidhogg za 1,4euro, mam czas do 19 żeby zastanowić się, czy warto go kupić.
Niestety brakuje mi paru centów do deponi, a rynek dopiero odblokowany 30 czerwca . Swojego zakupu nie żałuje w oba rpg gra mi się bardzo przyjemnie, chciałbym tylko jeszcze jakiegoś sandboxa upolować w przyszłym tygodniu.
Portal 2, CS:GO i Wiesiek 1. Może uda się coś jeszcze trafić za 1.10/1.20 euro.
@edit
Zamiast Portala 2 kupiłem bundle Portal + Portal 2.
mam 51zł :F ktoś da rade mi powiedzieć co warto kupić teraz
jestem otwarty na propozycje ^^
Up total war master collection 2014 sep. szoguny mediwal 2 roma2 emperor ed, roma gold napooleon i empire, na kinguin do zgarniecia za 47-8 zl http://www.kinguin.net/pl/product/130798/total-war-master-collection-2015-steam-key-1421107896-20470-t/?acc=1itee
Wersje steam jez chyba tylko eng. btw chce ktos hakera untold za 5zl ?
no to Castle Crashers i Chivalry moje
To co kupiłem było właśnie za 50 zł.
Chivalry -90% xD, a kupowałem to za full kiedyś heh, DLC za dolca Insta buy
ja kupiłem jakieś 10gier na nstp tydzien jak jescze bedzie sale to wezme cos do 100zl :F
JA sie cykam na medival warfare i castle crusher noi tomb w niezlej cenie
Kupiłem tylko Half Life 2 oraz Chivalry. Nie było nic więcej co by mnie zaciekawiło.
Ale niestety Chivalry okazał się zwykłym bublem. Dobrze, że dużo nie kosztował, bo pograłem tylko 50 minut.
Hotline Miami jeden i dwa.
Może kupie jeszcze Bordelandsy i Bioshock 1,2
I zastanawiam się nad thief czy dark souls.
Don't starve i Valiant hearts kupione.
Fajna strona do porównania cen, wyszukania promocji.
@ Polecam grę F2P Defiance, i ew. kupić DLC pack za -50%, albo inne fajne rzeczy, NIGDZIE nie ma promocji na season passa oprócz tej stronki:
http://www.getgamesgo.com/product/defiance-season-pass
Taka mała zachęta do gry ^^ Warto
Portal Bundle,Chivalry i Wiesiek 1/2 zakupione I w sumie to tyle z ciekawszych gier. Czekam na więcej !
To teraz mam ostateczny wybór: Borderlands 2 lub endless space emperor edition, w obie gry chciałbym zagrać, a stać mnie będzie tylko na jedną. Grał ktoś i się wypowie?
@hubcert Masz drużynę/z kimkolwiek pograć? Borderlands 2 jest świetnie w co-op jednak po 20-30h strzelania trzeba robić sobie tygodniowe przerwy, bo w pewnym momencie model strzelania już nie robi takiego WOOOOOW jak na początku. Endless space, strategia nie dla każdego, walki pomiędzy statkami są określane mianem bardziej rozwiniętego systemu papier, kamień, nożyce. Rozgrywka multiplayer trochę się ciagnie i trzeba mieć na nią czas. Ogólnie na grę trzeba mieć dość sporo czasu. Jak zdecydujesz się na Endless Space, ja bym jeszcze polecał zobaczyć Endless Legend, to samo studio, ale mnie bardziej zaciekawiło. Mieszanka Herosów, Civki i innych popularnych turowców.