Steam Summer Sale

-Castle Crashers
-Dark Souls: Prepare to Die Edition

-Deponia

-Hotline Miami

-Kingdoms of Amalur: Reckoning

-The Last Remnant

-Pixel Piracy

-Rock of Ages

-Rogue Legacy

-Tomb Raider GOTY

-Worms Clan Wars

Trochę się uzbierało, nawet nie wiem kiedy. xD

Skromnie Antichamber i BB Theater (bundle dla dwóch osób bo na spółę z kumplem, ale trochę przegryw, bo nie poczekałem aż zeszli do -90% ;x), a na sam koniec jeszcze Upgrade Pack i skin do BL2.

I tak wydałem więcej na skiny do cs'a podczas summer sale (chociaż Chivalry i Return To Castle Wolfenstein kusiły) :P

Gaben jest Copperfieldem XXI wieku. W ciągu tygodnia zniknęło mi prawie 100zł z portfela, a nawet go nie było w pobliżu.

Up A ja zarobilem kupilem sobie pare dlc ale koniec koncow jestem na plus, a to wszystko dzieki sodzie^^

A dzisiaj już koniec jest tego steam sale'a?

Tak dzisiaj się kończy.

PS. osobiście zakupiłem

M&B Warband

Worms Clan Wars

Slingshot pack do XCOMa i Fable Anniversary. Strasznie skromnie, ale z kasą krucho chwilowo. Na jesienną będę gotowy :3

A ja nie wydałem ani złotówki, szkoda mi kasy :v

Albo ja się już starzeję albo słaba była ta wyprzedaż. Na swojej liście życzeń mam sporo tytułów, mniej i bardziej popularnych, więc jakby któryś z nich był przeceniony to bym dostała info... A nie dostałam go co oznacza, że kompletnie nic dla mnie nie było.

I nie rozumiem czemu nie było Evolve -80%, przecież ta gra jest tak martwa, że tylko taka przecena może ją uratować, a była chyba tylko max 30-50% więc nawet na nią nie spojrzałam. Nie wiem czy winni są zachłanni twórcy czy Valve, ale w mojej opinii ta gra miała być największym hitem tej wyprzedaży... A tak to do jesiennej już nie dożyje. RIP [*]

Podczas summer sale nie przychodzą powiadomienia :q Sam mialem przecenione gry z listy i nic mi nie przyszło

Albo ja się już starzeję albo słaba była ta wyprzedaż. Na swojej liście życzeń mam sporo tytułów, mniej i bardziej popularnych, więc jakby któryś z nich był przeceniony to bym dostała info... A nie dostałam go co oznacza, że kompletnie nic dla mnie nie było. I nie rozumiem czemu nie było Evolve -80%, przecież ta gra jest tak martwa, że tylko taka przecena może ją uratować, a była chyba tylko max 30-50% więc nawet na nią nie spojrzałam. Nie wiem czy winni są zachłanni twórcy czy Valve, ale w mojej opinii ta gra miała być największym hitem tej wyprzedaży... A tak to do jesiennej już nie dożyje. RIP [*]

Zawsze się ktoś trafi co kupi, i to nie jeden. Zobacz na niektóre bundlówki które nadal stoją po 10 Ojro.

Ja zakupiłem H1Z1, Tomb Rider GOTY, Blackguards, Chivalry: Medieval Warfare

Podczas summer sale nie przychodzą powiadomienia :q Sam mialem przecenione gry z listy i nic mi nie przyszło
Dokładnie gdyby były to by był straszny spam

Koniec Panie i Panowie. Do zobaczenia najprawdopodobniej w zimę!

20150609121957.jpg

Civka 5 complete i warband tylko kupione. Gaben, obiecuje, że w zimę się bardziej postaram :3

15€ na wyprzedaży poszło...

u mnie 75

Lista moich zdobyczy:-Shadowrun Returns-Terraria-Castle Crashers-Battleblock Theater-Borderlands 2-Dark Souls prepare to die edition-Deponia-Pixel Piracy(tu akurat g2a)Pochwalcie się swoimi

a kupilem 8 gier i dalem 14 euro w samoloty.

-Agarest zero

-Akiba strip

-Asterbeed

-Kiai resonance

-Strider

-Tengami

-War,the game

-World End Economica

chcialem jeszcze 2 pozostałe czesci agarest ale paypal cos odwalił.

Wieści ze wschodu... Rosyjscy towarzysze szepczą... Lord Gaben nadchodzi...

11.06.2015

2082cd19606da1e3fe874e38abdf4a46.jpg