-Castle Crashers
-Dark Souls: Prepare to Die Edition
-Deponia
-Hotline Miami
-Kingdoms of Amalur: Reckoning
-The Last Remnant
-Pixel Piracy
-Rock of Ages
-Rogue Legacy
-Tomb Raider GOTY
-Worms Clan Wars
Trochę się uzbierało, nawet nie wiem kiedy. xD
-Castle Crashers
-Dark Souls: Prepare to Die Edition
-Deponia
-Hotline Miami
-Kingdoms of Amalur: Reckoning
-The Last Remnant
-Pixel Piracy
-Rock of Ages
-Rogue Legacy
-Tomb Raider GOTY
-Worms Clan Wars
Trochę się uzbierało, nawet nie wiem kiedy. xD
Skromnie Antichamber i BB Theater (bundle dla dwóch osób bo na spółę z kumplem, ale trochę przegryw, bo nie poczekałem aż zeszli do -90% ;x), a na sam koniec jeszcze Upgrade Pack i skin do BL2.
I tak wydałem więcej na skiny do cs'a podczas summer sale (chociaż Chivalry i Return To Castle Wolfenstein kusiły)
Gaben jest Copperfieldem XXI wieku. W ciągu tygodnia zniknęło mi prawie 100zł z portfela, a nawet go nie było w pobliżu.
Up A ja zarobilem kupilem sobie pare dlc ale koniec koncow jestem na plus, a to wszystko dzieki sodzie^^
A dzisiaj już koniec jest tego steam sale'a?
Tak dzisiaj się kończy.
PS. osobiście zakupiłem
M&B Warband
Worms Clan Wars
Slingshot pack do XCOMa i Fable Anniversary. Strasznie skromnie, ale z kasą krucho chwilowo. Na jesienną będę gotowy
A ja nie wydałem ani złotówki, szkoda mi kasy
Albo ja się już starzeję albo słaba była ta wyprzedaż. Na swojej liście życzeń mam sporo tytułów, mniej i bardziej popularnych, więc jakby któryś z nich był przeceniony to bym dostała info... A nie dostałam go co oznacza, że kompletnie nic dla mnie nie było.
I nie rozumiem czemu nie było Evolve -80%, przecież ta gra jest tak martwa, że tylko taka przecena może ją uratować, a była chyba tylko max 30-50% więc nawet na nią nie spojrzałam. Nie wiem czy winni są zachłanni twórcy czy Valve, ale w mojej opinii ta gra miała być największym hitem tej wyprzedaży... A tak to do jesiennej już nie dożyje. RIP [*]
Podczas summer sale nie przychodzą powiadomienia :q Sam mialem przecenione gry z listy i nic mi nie przyszło
Albo ja się już starzeję albo słaba była ta wyprzedaż. Na swojej liście życzeń mam sporo tytułów, mniej i bardziej popularnych, więc jakby któryś z nich był przeceniony to bym dostała info... A nie dostałam go co oznacza, że kompletnie nic dla mnie nie było. I nie rozumiem czemu nie było Evolve -80%, przecież ta gra jest tak martwa, że tylko taka przecena może ją uratować, a była chyba tylko max 30-50% więc nawet na nią nie spojrzałam. Nie wiem czy winni są zachłanni twórcy czy Valve, ale w mojej opinii ta gra miała być największym hitem tej wyprzedaży... A tak to do jesiennej już nie dożyje. RIP [*]
Zawsze się ktoś trafi co kupi, i to nie jeden. Zobacz na niektóre bundlówki które nadal stoją po 10 Ojro.
Ja zakupiłem H1Z1, Tomb Rider GOTY, Blackguards, Chivalry: Medieval Warfare
Podczas summer sale nie przychodzą powiadomienia :q Sam mialem przecenione gry z listy i nic mi nie przyszło
Koniec Panie i Panowie. Do zobaczenia najprawdopodobniej w zimę!

Civka 5 complete i warband tylko kupione. Gaben, obiecuje, że w zimę się bardziej postaram
15€ na wyprzedaży poszło...
u mnie 75
Lista moich zdobyczy:-Shadowrun Returns-Terraria-Castle Crashers-Battleblock Theater-Borderlands 2-Dark Souls prepare to die edition-Deponia-Pixel Piracy(tu akurat g2a)Pochwalcie się swoimi
a kupilem 8 gier i dalem 14 euro w samoloty.
-Agarest zero
-Akiba strip
-Asterbeed
-Kiai resonance
-Strider
-Tengami
-War,the game
-World End Economica
chcialem jeszcze 2 pozostałe czesci agarest ale paypal cos odwalił.