Ok jednak przekonałeś mnie do bordera, jak nic nie zmieni moich planów to raczej kupię go. Ekipa? Zawsze, można pograć z randomami, lub solo to mi raczej nie przeszkadza.
Steam Summer Sale
h2s jest w swietnej cenie 1 ojro za full. btw nowy update jest dla posiadaczy h2s jesli zagracie macie znizke 70% na third person view
Ok jednak przekonałeś mnie do bordera, jak nic nie zmieni moich planów to raczej kupię go. Ekipa? Zawsze, można pograć z randomami, lub solo to mi raczej nie przeszkadza.
Uwierz mi, że po paru meczach z randomami puszczą Ci nerwy, każdy tak mów przed kupnem, heh
Btw warto brac dlc do state of decay ?
Wiadomo może, czy te względnie tanie gry takie jak BattleBlock Theater będą jeszcze bardziej przecenione (obecnie chyba -70%), czy to jest maksimum?
Tyle przegrać brakuje 30 groszy .
Nie wiedziałem że można łączyć steam wallet z psc jeśli braknie, więc borderlands 2 kupiony. Oj szykują się miłe wakacje.
Castle crashers, How to survive zakupione, jeszcze the darkness II i Half life 2 z epizodami i będę spełniony
@hubcert znajdź lepiej ekipę, bo z randomami serio można się wkurzyć, uwierz
@BlastBlue Najniżej zeszli z Battleblockiem do 1.99 jak dobrze pamiętam, więc radzę poczekać
@BloodWolwo Które DLC? Ja polecam bardziej lifetime jeśli wybieramy pomiędzy. Jeśli kupujesz grę od podstaw, radzę kupić jednak tę nową edycję.
Brothers - A tale of two sons kupione mam nadzieje że będzie ciekawe
moge z tobą pograć
@caro dwa dlc i dwa kupione plus h2s full dlc szkoda tylko ze nie dali extra kopi bo podstawke mam.
Tyle przegrać brakuje 30 groszy . Nie wiedziałem że można łączyć steam wallet z psc jeśli braknie, więc borderlands 2 kupiony. Oj szykują się miłe wakacje.
Jak coś to pisz do mnie mogę pograć. Gra solo to nie to samo co multi
Tyle przegrać brakuje 30 groszy . Nie wiedziałem że można łączyć steam wallet z psc jeśli braknie, więc borderlands 2 kupiony. Oj szykują się miłe wakacje.Wait, what? Czy ja dobrze zrozumialem, ze mozna polaczyc steam wallet z psc, a co za tym idzie w pewien sposob ominac ten przymus doladowania za 5, 10 euro?
jest na szansa na to że garry's mod zejdzie poniżej 3,20(bo tyle mam) ?
@hubcert ok dzięki
2@Up
użyłem steam wallet na którym miałem 0,11, wyskoczył komunikat by doładować z innego źródła wybrałem psc, z czego psc zapłaciłem 4,88.
@up myślę, że jest szansa na -75% chociaż nikła.
No garry's mod to jedynie w daily, ale kiedyś dawali 1.99, więc czemu nie teraz
NFS Hot porsuit czy NFS Undercover która gra lepsza ?
15€ na wyprzedaży poszło...
Lista moich zdobyczy:
-Shadowrun Returns
-Terraria
-Castle Crashers
-Battleblock Theater
-Borderlands 2
-Dark Souls prepare to die edition
-Deponia
-Pixel Piracy(tu akurat g2a)
Pochwalcie się swoimi
Kurde, nie zdążyłem nazbierać na terrarię, mam 0,71 .