To jest trochę różnica między crapem w którego gra kilka osób, a steamem z którego dziennie korzysta po kilka milionów osób.Jak nie macie cd-keyów, karty kredytowej albo telefonu podanego na steamie to marnie widzę Wasz los.Ja mam steama od kilku lat i nigdy nie miałem problemów, nigdy mi nic nie zhackowali, nigdy nie zostałem oszukany. Weryfikacja dwuetapowa na steamie i gmailu powstrzymuje każdego.
A to jest przyklad "crapa", nie komentarza. W gw2 gra wiecej osob niz w 99% mmorpg i na to nic nie poradzisz
. Po za tym gratuluje tobie medalu złotego trolowicza, bo raczej tutaj tematem nie jest twoje marne zdanie na temat jakiejs gry a support i to w przypadku steama, a nie hejt na gw2, wywyzszanie sie jakim to sie guru (bez skojarzen) nie jest, jak to sie nie zabezpiecza i jeszcze najpewniej klamanie
@on topic - polecam pisac po ang, szybciej idzie niz po pl. Dodatkowo nie zaszkodzi od razu podac jakies dane uwierzytelniajace, wszystko co pamietasz - nwm, skan klucza do gry (jesli wersja pudelkowa), screen z kluczem z innych stron, podac klucz jesli byl kupiony ze steama itd itp. Wtedy idzie blyskawicznie, podajesz maila na jakim chcesz miec konto i gra gitara. A czemu? Bo raczej ciezko bys mial skan klucza z danej gry i by byl identyczny do kody uzytego na koncie steam (o ile bys wgle umial podac jakis kod z pamieci) jesli to nie twoje konto ![;)]()