STEAM - zarabianie na grach?

Siemka.

Ostatnio gadaliśmy z kumplem i on powiedział mi, że na DOCIE 2 można zarobić (za sprzedawanie tylko nw czego) i też na CS GO za skrzynki, skiny itd. Czy to prawda? Czy są jeszcze jakieś gry na Steamie gdzie też można zarobić ?

Dzięki z góry za odpowiedzi.

Ogólnie w CS:GO masz skiny które kosztują od 3 centów do takich które są warte po 70 euro i są także noże które są naprawdę dużo warte. Cena noży zaczyna się od 40 euro do 400 euro. Jeszcze lepsze jest to, że ludzie normalnie takie skiny kupują. I chyba ale nie jestem pewien zarabiać można w WarFace. :)

Tak jest możliwość, o Docie i CS:GO się nie wypowiem, bo sam nie mam pojęcia o co w nich biega. Istnieje też taka możliwość na kartach(Steam Trading Cards) i Team Fortress 2. W TF2 wystarczy mieć konto premium, afk na jakimś serwerze przeznaczonym do tego i można powiedzieć, że samo się zarabia. Wielkich bułeczek na tym nie zarobisz, ale idzie.

Na docie zarobiłem łącznie 50 euro :D

poza tym, w docie był kurier za 3t$(ktory jest tylko 1 a można było go dostać) więc można dużo zarobić :D

jeszcze w docie możesz zarabiać poprzez workshop i tworzyć sety na postacie, i sprzedać je za euro.

ale do tego potrzebną są umiejętności graficzne.

W docie raz na 10 meczy (około) item warty 20-40 centów ale możesz tez dostać item warty 30k ale to z skrzyni do której klucz trzeba kupić za około 1,79 Euro

Sam zarobiłem na cs:go jakieś 80 euro ale to tylko dla tego że zainwestowałem w skrzynki 120 złoty, no i zwróciło się kilkukrotnie, ale więcej nie ryzykuję bo trzeba mieć ostrego farta. No ale jest jeszcze obstawianie meczy w docie u csie a jak ma się głowę do tego to dziennie można ciekawe sumki wyciągać.

Tak jest to możliwe, ale musisz mieć odblokowany rynek.

http://www.csgolounge.com/ - Tu masz stronkę do obstawiania skinów z cs:go i można nieźle na tym nieźle zarobić ;).

A w TF'ie co można za hajsy sprzedawać jeszcze, oprócz tych skrzynek?

Kuriozalne przedmioty , klucze do skrzynek , unusuale czyli DROGIE czapki z efektami , "klasyki" czyli czapki bronie z taką specjalną "rangą" . Bilety MvM . Przedmioty "orginalne" - genuini killstreaki i przedmioty specjalne a także bronie w wersji kolekcjonerskiej .

Siemka.

Ostatnio gadaliśmy z kumplem i on powiedział mi, że na DOCIE 2 można zarobić (za sprzedawanie tylko nw czego) i też na CS GO za skrzynki, skiny itd. Czy to prawda? Czy są jeszcze jakieś gry na Steamie gdzie też można zarobić ?

Dzięki z góry za odpowiedzi.