Steam

Witam dostałem wiadomość od STEAM'u że prawdopodobnie ktoś wbił mi się na konto, no i mam udowodnić że jest moje. Lecz jest taki problem zamieniłem się na konta i nie mam zadnego dowodu czy mozecie jakos mi doradzic co zrobic?

Skoro to jest Twoje konto, a się wymieniłeś, po co udowadniać?

Fuck_Logic-s467x350-161149-580.jpg

Lecz jeśli jesteś na koncie gościa, z którym się wymieniłeś, po prostu go zapytaj.

Po prostu jak nie będę miał dowodu ze to moje konto nie będę mógł korzystać z społeczności steam, dodawać gier, rynku itd. Tylko grać.

Po prostu jak nie będę miał dowodu ze to moje konto nie będę mógł korzystać z społeczności steam, dodawać gier, rynku itd. Tylko grać.

Ale to nie jest Twoje konto, tak?

Zapytaj się typa z którym się wymieniłeś.

Tak to nie jest moje konto a typ z którym się wymieniałem niestety to też nie było jego konto czyli chyba jestem w d*pie...

Tak to nie jest moje konto a typ z którym się wymieniałem niestety to też nie było jego konto czyli chyba jestem w d*pie...

A jaki dowód chcą? Zapytaj się typa.

Albo niech ten typ zapyta się typa, a jeśli ten typ nie wie też to niech zapyta się typa, ale jeśli ten typ też nie wie to zapytaj się typa.

Albo jeśli ''zhakują'' Ci konto, to spróbuj odzyskać swoje :)

Chcą zdjęcie CD-Key'a, lecz myślałem czy by im nie wysłać kodów PSC których kiedyś używałem do dodania pieniędzy na steamwallet.

Tych kodów PSC obsługa steama nigdy na oczy nie widziała, więc to raczej nie będzie zbyt dobry pomysł.

Witam dostałem wiadomość od STEAM'u że prawdopodobnie ktoś wbił mi się na konto, no i mam udowodnić że jest moje. Lecz jest taki problem zamieniłem się na konta i nie mam zadnego dowodu czy mozecie jakos mi doradzic co zrobic?