STEELSERIES SIBERIA V1 - Creative Tactic 3D Alpha?

Zastanawiam się nad nowymi Słuchawkami ponieważ aktualnie gram na słuchawkach od telefonu (jednej słuchawce) . Chyba że macie inne ciekawe propozycje słuchawek do 150 zł (z mikrem) .

Tactic3D ale dołóż do Sigmy, lepszy dźwięk i są lepiej wykonane bo Alphy to padają jak muchy.

Superlux HD681

Paczyłem na te Sigmy i mają nawet dobrą opinię , i chyba zainwestuję w nie D:

Sigmy dobrą opinie?

To chyba głuchy ją wystawiał T.T

Jeśli nie szkoda tobie ~200zł to proszę bardzo w przeciwnym wypadku radze nabyć coś innego.

Już Słuchawki podane wyżej "Superlux HD681" znacznie lepiej zagrają a kosztują połowe!

Do tego zakup mikro Zalman'a a najlepiej Trust'a i masz zdecydowanie lepszy zestaw.

Co do samych słuchawek można jeszcze pomyśleć nad Takstar TS670 natomiast jeszcze nie miałem okazji ich słyszeć lecz zazwyczaj Takstary rdobrze wypadają pod względem cena/jakosć

@up: Sigmy są dobre, przy swojej cenie posiadają niezły mikrofon i kartę dźwiękową na USB, często lepszą od integr. I tak, mówi to osoba która miała/słuchała m.in. Superluxy, Creativy, AKG czy Shure :)

Superluxy FTW najlepsze słuchaweczki jakie miałem(dokładnie ten model), kumpel ma sigmy, ale mówi , że dopłaci żebym się zamienił (nie! :)). Te SSy coś niepewne- ja bym nie ryzykował...

Zastanawiam się nad nowymi Słuchawkami ponieważ aktualnie gram na słuchawkach od telefonu (jednej słuchawce) . Chyba że macie inne ciekawe propozycje słuchawek do 150 zł (z mikrem) .