Stereo Mix

Witajcie zacni ludzie!

Ostatnio naszło mnie na zrobienie serii "Let's play", więc zacząłem trochę szukać i znalazłem.

Mam FRAPS-a, mikrofon, pomysł, grę, ale czegoś mi zabrakło... Programu do nagrywania jednocześnie dźwięku z gry jak i głosu z mikrofonu. Słyszałem od sławnego już "JJayJoker", że od tego jest program "Stereo Mix". I w tym właśnie problem. Bo za nic w świecie nie mogę teraz go znaleźć i zainstalować. Bardzo, ale to bardzo mi to potrzebne. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc. Kto mi pomoże u tego będę miał dług wdzięczności.

Z góry dziękuję, MegaTTree.

PS. MegaTTree to mój nowy nick ^^

stereo mix to nie program tylko sterownik karty dzwiekowej :rolleyes:

Mniejsza z tym...

Czy ktoś mi pomoże to zainstalować?

Mam SB X-fi Audio.... Chyba...

Albo coś z Realtekiem...

tego się nie instaluje, to poprostu jest...

to jaką w końcu masz tą kartę dźwiękową ?

Ja mam tak:

Dźwięk 1 : Sb X-fi Audio

Dźwięk 2 : Realtek HD Audio Output

Please Help me!

output to jest wyjście - czyli głośniki, słuchawki, itp..

input to wejście - mikrofon :)

może zadam pytanie w ten sposób - do jakiej karty masz podpięty mikrofon?

Fraps + realtek HD audio i wszystko jest idealne. Zresztą dźwięk z gry lepiej wyciszyć chyba, że masz coś naprawdę specjalnego bo zakłóca on całą opowieść.

Zależne także jest od systemu jaką będziesz miał jakość dźwięku dla przykładu niedawno miałem system XP i gdy próbowałem coś nagrać jakość dzwięku była okropna. Po przesiadce na 7 dźwięk jest miodzio.

Ludzie pomożecie mi bo ja mam problem, a wy mi nie pomagacie.

We FRAPS-ie zaznaczyłem na nagrywanie głosu najlepszy możliwy, czyli "What u hear" z Sb X-fi Audio NAGRYWANIE

Teraz nie wiem co zrobić... Pomożecie mi... Tylko ja jestem zielonkawy w te sprawy(zielony jak liście drzewa) Chciałbym wszystko od początku, żebyście mi wyjaśnili... Taki jakby "tutorial".

Proszę o szybką pomoc!

Jestem zły~MegaTTree

Witajcie zacni ludzie!

Ostatnio naszło mnie na zrobienie serii "Let's play", więc zacząłem trochę szukać i znalazłem.

Mam FRAPS-a, mikrofon, pomysł, grę, ale czegoś mi zabrakło... Programu do nagrywania jednocześnie dźwięku z gry jak i głosu z mikrofonu. Słyszałem od sławnego już "JJayJoker", że od tego jest program "Stereo Mix". I w tym właśnie problem. Bo za nic w świecie nie mogę teraz go znaleźć i zainstalować. Bardzo, ale to bardzo mi to potrzebne. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc. Kto mi pomoże u tego będę miał dług wdzięczności.

Z góry dziękuję, MegaTTree.

PS. MegaTTree to mój nowy nick ^^