W LoLu kogo nie lubią? - Dzieci Neo
W Docie 2 kogo nie lubią? - Rusków.
Polaków jak widać nie ma i dobrze. Ale z tego co wiem to polak traktowany jest jako nałogowy napierd*lacz
W LoLu kogo nie lubią? - Dzieci Neo
W Docie 2 kogo nie lubią? - Rusków.
Polaków jak widać nie ma i dobrze. Ale z tego co wiem to polak traktowany jest jako nałogowy napierd*lacz
@up jeśli w docie nie lubisz rusków, to ci współczuję, bo co mecz jakiś jest w teamie ;p
Dziś grałem przeciwko jedenemu PL na west nick OkarédPL za każdym razem jak ginął miał coś do powiedzenia (typu p*&^%l się, na pytanie czy gimbaza odpowiedział, że on tylko tak żartuje) oczywiście po polsku przecież widzi polski nick w drużynie przeciwnej, na koniec pożegnał wszystkich tesktem a teraz się wszyscy $%^$^& i szybciutko się rozłączył bo jeszcze mu ktoś coś odpisze
ps. oczywiście podczas gry skupiał się tylko i wyłącznie na zemście choć by miał stać w krzakach kilka minut, i tak skończył z ujemnym kontem
uwaga na tego pana OkarédPL serwer West
ps2 ale co się dziwić na niskich lvlach
@UP a czego się spodziewałeś po 80% Polaków na WEST?? East jest naszym przydziałem, a tam siedzą albo neosy albo +300 wygranych bitew (jakies 10% graczy).
Stwierdzenie że na west siedzą tylko neosy albo +300 wygranych to tak samo jak uważanie że na east grają tylko słabeusze i nic niewartościowi gracze. Gram na West bo taki był mój wybór już kupę czasu temu i grają tu moi koledzy np z turcji, którzy wbrew powszechnej opinii są ludźmi bardzo w porządku i umieją mówić po angielsku ( tak się porozumiewamy na skypie ) Zachowaj opinię o przydziałach dla siebie. East jest proponowanym dla nas serwerem bo jest tu support obsługujący RP i RP za złotówki. Nie ma żadnych limitów grania na west.
Jak chcecie dogłębnie doświadczyć głupoty Polskich graczy, to zapraszam do trybunału. 80% spraw dotyczy polaków, a większość czatu wygląda tak, że wszyscy piszą po angielsku, a polak po Polsku. Dziwne, co ?
Przykład:
- Push top !
- pier*ol się !
- english plz
- twoja stara
I tak dalej.
Wg mnie internet powinien być ograniczony dla ludzi z wybitnie niskim IQ
Problem polaków jest taki że 70 % graczy poniżej elohell (czy tam ligi brąz 2) to polacy .
Kumpel który gra słabo ,i jest w tej lidze (oczywiście nie może się z tym pogodzić) trafił ostanio na xina adc ...(polaka)
Szczerze to sam nie lubię grać z polakami bo są upierdliwi , dzisiaj typek instalock mid , gdy ja już to umówiłem , przez co zrobił 0/5 , wyzywał mnie all time ,po czym wycarrowałem grając na topie. Dowiedziałem się że moja matka lubi anal , a po wszystkim typek mnie zaprosił do znajomych ...
Ostatnio polak do mnie gralem tankiem, i on feedowal dostalem informacje : ty kurwo, szmato jak grasz, nie oslaniasz wytrzymalem 30 minut. Jakie jego zdziwienie jak napisalem piedol sie . Zamilkl na amen, oczywiscie napisalem raporta kulturalnego. Tylko nie mozna oceniac polakow na podstawie jednego osobnika.
edit: server west.