http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r5m4ybisdvQ
Stereotypowy Polak w League of Legends
Nie poddali się, ponieważ od 20 minuty można się poddawać .
nie chodzi o samo poddanie się bo mogli równie dobrze iść usiąść na tyłku w respie i iść afk a jednak walczyli do końca
Ja znam 3 stereotypy:
1. ruscy nie znają angielskiego
2. turcy tak samo
3.amerykanie drą jape kiedy zginą i nie lubią gości z alabani
@sporlakles
1.Znają lepiej niż niektórzy polacy
2.Z tym się zgodzę
3.Grałem 2 lata na ameryce albo i więcej, a na eu ne gram 2 tygodnie i więcej na eu ne jest ludzi którzy "drą jape kiedy zginą".
GrucA się z Tobą zgodzą, jednak ja znam niestety jeden zły stereotyp.
1. Polacy to noby
Wiem wiem, teraz pewnie fala rage. Jednak, niestety taka jest prawda.
GrucA się z Tobą zgodzą, jednak ja znam niestety jeden zły stereotyp.1. Polacy to nobyWiem wiem, teraz pewnie fala rage. Jednak, niestety taka jest prawda.Nie mierz innych swoją miarą.
@UNSTOPPABLE, owszem jest dużo polaków, którzy noobią w lola, ale dużo nie znaczy wszyscy .
Zauważyłem pewną rzecz - Polacy są spoko póki nie zaczną mówić po polsku, tzn. dopóki nie dowiedzą się, że mają Polaków w drużynie. A obcokrajowcy w żaden sposób nie lepsi, często spotykam kolesi z rodzaju "noob ks!", "stoop feeding noob!", "f*ck you", czy coraz częściej ostatnio spotykane "f*ck your mother" (wyższa szkoła angielszczyzny )
Chodziło mi raczej o tą część, niestety jest ona bardzo duża... Nie chodzi o sam skill, przykład : miałem w teamie naprawdę dobrego gracza, jednak w momencie kiedy nasz solo top był
0/2 zaczął tak flamić że SS na chacie nie dało się zauważyć.
Prawda jest taka, LOL bez flamerów to nie LOL xD.
Są strasznie denerwujący szczególnie jeśli koleś ma staty 4/7/12, a wyzywa całą drużyne z naciskiem na mnie gdy ja mam staty 21/9/11.
Mówienie że Polacy są słabi też jest błędne, jak gram już/dopiero pół roku (tylko 16lvl, ale cóż, mam nieraz 1 miesiąc przerwy- nie, nie szlaban xD) i mogę z czystym sercem stwierdzić że Turcy i cz. Bałkanów jest najsłabsza, ostatnio byłem w teamie, w którym staty wyglądały tak:
Sion 3/20/8
Mundo 11/10/4
Soraka 4/15/19
MissFortune (ja) 21/8/11
bodajże master 8/6/2
Praktycznie sam pociągnałem linie, bo jako jedyny potrafiłem wytrzymać więcej niż 1 skill.
O dziwo wygraliśmy a sytuacja była taka-
my 2 wieże
oni po 2 na topie i bocie i 1 na midzie + nexusowe
Polak to noob, gość co ma drugie konto z 30lv i wysokim elo, płaczek.
@UP Hejt na siebie samego? Gratuluję.
"Twoje MMO Dota2"
Rozumiesz, dotciarze zawsze znają sposób żeby zhejtować lola, nawet kosztem samego siebie.
Zgadzam się z Wami w 100%
League Of Legends(bo LoL to skrót dla dzieci...skąd ja to znam) jest lepszy. Dota mnie odepchnęła po 20 meczach. Jednak zamierzam dać jej drugą szanse zaraz po feriach .
Dociaki hejtują League Of Legends(bo nie LoL), a ludzie League of Legends(bo nie LoLa) hejtują Dote. Taka prawda.
Ruscy znają angielski,
Ruscy umieją grać,
Turcy też umieją grać, chociaż angielski jest u nich na poziomie przedszkola
I TERAZ NALJEPSZE - Polacy też umieją grać, a najlepsze jest to, że też znają angielski, a nawet polski.
@kamikadze12
Co do tego że Polacy znają polski, się nie zgodzę w 100%, jest cała masa ludzi, która kaleczy nasz język na wszystkie sposoby.
Może i w Twoim mniemaniu pisanie LOL to skrót by dzieci, dla mnie to po prostu czysty skrót- za dużo zachodu z napisaniem calej nazwy .
Grasz na Wescie, nie przyznawaj się, że jesteś Polakiem, nie wybieraj nicku który by na to wskazywał
Nie rozumiem grania na West, skoro West z definicji jest dla graczy z zachodu. Dla mnie jest serwer East & Nordic, więc tam gram.
@Up ja identycznie, nie będę się pchał jak Rumun czy Turek jakiś, których wszędzie pełno. Gram tam gdzie powinienem i koniec.