Sterowniki do karty sieciowej

Chcę zrobić formata, ale przed tym chcę ściągnąć wszystkie sterowniki(zgubiłem płytę ze sterownikami),ale nie mogę znaleźć sterowników do kary sieciowej "realtek rtl8102/8103/8136 family pci-e fe nic". Jak byście mogli mi podać link do sterowników do tej karty, to bym był bardzo wdzięczny, bo ja szukam i znaleźć nie mogę. :P

Nie jestem pewien ale to mogą być te http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=7&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false a jak nie to szukaj dalej na stronie producenta.

Chcę zrobić formata, ale przed tym chcę ściągnąć wszystkie sterowniki(zgubiłem płytę ze sterownikami),ale nie mogę znaleźć sterowników do kary sieciowej "realtek rtl8102/8103/8136 family pci-e fe nic". Jak byście mogli mi podać link do sterowników do tej karty, to bym był bardzo wdzięczny, bo ja szukam i znaleźć nie mogę.

To samodzielna karta sieciowa ? Bo jak z płytą główną to możesz poszukać na stronie producenta tej płyty. Sam tak wyszukuję, np. do lapa, a producent ten sam co stacjonarnego płyta więc nie powinno być problemów (ASUS).

Chcę zrobić formata, ale przed tym chcę ściągnąć wszystkie sterowniki(zgubiłem płytę ze sterownikami),ale nie mogę znaleźć sterowników do kary sieciowej "realtek rtl8102/8103/8136 family pci-e fe nic". Jak byście mogli mi podać link do sterowników do tej karty, to bym był bardzo wdzięczny, bo ja szukam i znaleźć nie mogę. :P