STO - Gra ktoś?

Witajcie, chciałem się w tym temacie zapytać czy ktoś z was gra w Star Trek Online ?

Można by polatać razem, dać sobie jakieś porady.

Jestem także we flocie Asgard Armada więc jak ktoś by chciał zacząć grę po stronie federacji to mogę pomóc.

Tak sobie ostatnio latam i powiem wam, że tylu ludzi w STO to dawno nie widziałem :D szkoda tylko że mało tam polaków, ale to z drugiej strony dobrze, że "dzieci" (polaczki) nie interesują się takim typem gier :D

też to zauwazyłem, osób jest jak mrówek, ale co sie dziwic, to przeciez najpopularniejsza gra od PWE: bije Neverwintera na glowe (po liczbie postów na forum, a chyba nawet liczbie online)

"STO is the best performing game for Perfect World Entertainment and is enjoy month after month increases in new captains."

sam wbiłem Captaina i zrezygnowałem, nawet nie wiem dlaczego

to co guru ? może powrócisz do gry teraz jako Romulan ? zapraszam można się zmówić przez skype czy ts.

Wbiłem ostatnio max lvl (Admirał) (guru przywracam cie do służby jako iż jestem admirałem :D) po dłuższej przerwie i powiem tak wbicie tego lvla może nie zajmuje tyle co w aionie ale w Star Trek Online maks lvl to tylko połowa gry... to nawet mała cząstka tego co cie dopiero czeka.

Pobieram, jak się spodoba to mogę pograć ale niczego nie obiecuję.

Witajcie, chciałem się w tym temacie zapytać czy ktoś z was gra w Star Trek Online ?

Można by polatać razem, dać sobie jakieś porady.

Jestem także we flocie Asgard Armada więc jak ktoś by chciał zacząć grę po stronie federacji to mogę pomóc.

Tak sobie ostatnio latam i powiem wam, że tylu ludzi w STO to dawno nie widziałem :D szkoda tylko że mało tam polaków, ale to z drugiej strony dobrze, że "dzieci" (polaczki) nie interesują się takim typem gier :D