Witam.Szukam ludzi do wspólnej gry na retailu Stormscale. W tym momencie posiadam DK`eja ok 500 ilvl(tak wiem groch) . Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze pisać swoje nicki w komentarzach .
Stormscale
Jako, że Twoja postać to jeszcze groch, a w dodatku DK, to polecam Ci jak najszybciej wyexpić drugiego DK na Outland Alliance. Stormscale to już nie to co na WotLK czy chociażby Cata. Zapewne chcesz grać PvP, dlatego też odradzam Ci granie na SS, bo obecnie PvP po stronie hordy na EU kuleje.
Jaka jest różnica pvp jeżeli i tak dobiera ludzi z innych retaili ?
Gdyby interesowało Cię pve zapraszamy do nas na defias brotherhood. W dziale gildie jest nasz temat. Pozdrawiam
Jeśli nie masz zamiaru grać powyżej 2.2k, to w sumie możesz próbować szukać ludzi na Stormscale, jednak wyżej już raczej nikogo nie znajdziesz. Cała elita PvP EU znajduje się obecnie na Outlandzie i Sylvanas, dlatego każdy gracz PvP, chcący osiągnąć coś więcej, ma co najmniej jedną postać na tych właśnie realmach.
Obecnie jestem oficerem najlepszej gildii PvP na Burning Legionie, i u nas już większość osób albo leveluje postacie na ally, albo zbiera gear lub zaczyna farmić rating.
Co do Defiasa - nie grałem tam, dlatego nie oceniam, ale jeśli jest tam podobnie jak na BLu, to stanowczo odradzam.
Na BL`u Posiadam 2 postacie 90 1-dk 551 ilvl drugi monk już troche gorszy. Ale jeżeli zaczynałbym kimś nowym jest możliwość że mnie dodacie czy macie jakieś wymagania ?. Głównie zależy mi na tym żeby po prostu z kimś grać a że dopiero co powróciłem to ciężko mi znaleźć jakiegoś znajomego do gry albo i nawet całej gildii .
Na Defiasie nie ma wielu Polaków. Ogólnie atmosfera jest normalna. Serwer jest RP przez co odstrasza niektórych.
Oczywiście, że Cię dodamy, inaczej bym nie proponował
Mam takie pytanie, czy kupował już ktoś kiedyś abonament do wowa na stronie blizza?(dostaje sie kod, czy automatycznie przedłuża?) Jakiś koleś chce mi wcisnąć abonament na 90 dni, i nie wiem czy to po prostu nie jest jakiś fake.
Mam takie pytanie, czy kupował już ktoś kiedyś abonament do wowa na stronie blizza?(dostaje sie kod, czy automatycznie przedłuża?) Jakiś koleś chce mi wcisnąć abonament na 90 dni, i nie wiem czy to po prostu nie jest jakiś fake.
Powstrzymałbym się od kupowania prepów od nieznajomych. Iwlu z nich to zwykli naciągacze. Kup sobie z jakiegoś serwisu, bądź bezpośrednio od Blizza jeśli nie szkoda Ci pieniędzy.
Jaka jest różnica pvp jeżeli i tak dobiera ludzi z innych retaili ?
Taka, że dobiera graczy z Battlegroup a nie ze wszystkich serwerów. Dlatego jeśli szukasz jakiejś konkurencji mocnej na arenach to kłania się BG Misery.
Powstrzymałbym się od kupowania prepów od nieznajomych. Iwlu z nich to zwykli naciągacze. Kup sobie z jakiegoś serwisu, bądź bezpośrednio od Blizza jeśli nie szkoda Ci pieniędzy.Taka, że dobiera graczy z Battlegroup a nie ze wszystkich serwerów. Dlatego jeśli szukasz jakiejś konkurencji mocnej na arenach to kłania się BG Misery.
Z tego co zrozumiałem to to nie jest pp, bo na stronie wowa możesz wziąć tylko abonament.
Ja kupowałem. Wygląda to tak, że wpisujesz swoją kartę bankową(np. visa) i pobiera Ci co miesiąc daną kwotę, chyba, że bierzesz na 3 albo 6 miesięcy już nie pamiętam jakie są opcję. Na twoim miejscu bym nie kupował(chyba, że to pp), bo musiałby albo wejść na twoje konto albo by Ci podał dane do swojej karty w co wątpię. Tak z ciekawości, ile chcę za to?
Tak jak mówiłem są tylko 3 opcję. https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-subscription
Three plans to choose fromWorld of Warcraft subscriptions come in three plans: 1 month, 3 months, and 6 months at a time. You’ll save money when choosing the 3- or 6-month options."
gada że dawno temu kupił, i teraz mi za 40 złotych opchnie. Mówi, że przez allegro mi wystawi, dlatego nie musze sie martwić. Dziwna sprawa, bo ani tych pp już nie ma(90 dni), i ta cena jest zaskakująco niska.
Możesz się pożegnać z gościem już. Kupił dawno abonament na stronie wowa i nie użył? Robi Cię w konia. Abonament jak zapłacisz od razu zostaje przypisany do konta.
Dobra poleciał z wodą. Najprawdopodobniej jutro będe coś myślał nad zakupem abonamentu. Następny tydzień mam wolny, także 90 wpadnie dość szybko
Mam kolejne pytanie. Nigdy nie byłem jakiś wybitny w pvp i ostatnio grałem tak strikte pod pvp na wotlku (w tamtym momencie miałem 2050 raty) potem na cataclysmie bawiłem się na prywach ale już głównie pve więc czy z warto jest zmieniać retail dla mnie w takiej sytuacji ?
A co sądzicie o EU-Sylvanas ( Rampage ) jako PvP serwer ? Grały tam same gwiazdy jeśli chodzi o warcraftmovies itd. Nie wiem jak jest teraz, jednak jako serwer wybrałbym właśnie ten, nieważne czy jest tam dużo lub mało polaków. Chciałbym również abyście się podzielili z waszą opinią.
ja kupowałem abonament na stronie blizza, wychodzi prawie w tej samej cenie co prepaid (9funtów 30dni, matematykę zostawiam tobie)
jednak po płaczu jakiego się nasłuchałem na /trade nie polecam kupowania od innych w 95% fake, choć są zaufani ludzie, miałem w gildii znajomych którzy regularnie tak kupowali np za golda ale mieli ze sprzedawcami dobry kontakt (skype), sami sprzedawcy dobre opinie // żaden noname;
Mam kolejne pytanie. Nigdy nie byłem jakiś wybitny w pvp i ostatnio grałem tak strikte pod pvp na wotlku (w tamtym momencie miałem 2050 raty) potem na cataclysmie bawiłem się na prywach ale już głównie pve więc czy z warto jest zmieniać retail dla mnie w takiej sytuacji ?
A co sądzicie o EU-Sylvanas ( Rampage ) jako PvP serwer ? Grały tam same gwiazdy jeśli chodzi o warcraftmovies itd. Nie wiem jak jest teraz, jednak jako serwer wybrałbym właśnie ten, nieważne czy jest tam dużo lub mało polaków. Chciałbym również abyście się podzielili z waszą opinią.
Witam.Szukam ludzi do wspólnej gry na retailu Stormscale. W tym momencie posiadam DK`eja ok 500 ilvl(tak wiem groch) . Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze pisać swoje nicki w komentarzach .