Strategia-ekonomiczna/FPS

Witam poszukuję dwóch gierek o tematyce piratów Strategio-ekonomiczna coś w stylu Port royale

grałem w Port Royale

Sid Meires Pirates (chyba tak to sie pisało)

i chce coś z tego gatunku Piratów Nie chce gier typu Piraci z Karaibów czy lego piraci z Karaibów

drugi gatunek gier to FPS poszukuję jakiegoś fajnego FPS z Wielkimi jak Domy bossami małe bossiki mnie nie interesują które odpadną po bezmyślnych strzałach w korpus

gry które mi przypadły do gustu

Painkiller nooo gra boska (prócz Painkiller overlord) wspaniały mroczny klimat wspaniałe lokacje zombiaki i inne monstra

i te bossy mmmm gra naprawdę Bajeczna

Serious Sam Fajna gra fajne bronie gra na raz była Ładne lokacje kolorowo i bossowie duży +

Nitro Familly oj gra przednia miła odskocznia od painkillera upgrade broni na 3 poziom podwójne bronie rakietnice I niektórzy bossowie <3 i szybka akcja bardzo mi się podoba

było wiele innych fps które grałem ale tamte już nie miały bossów takich jakich ja oczekuje

mój PC

Procesor Intel® core™2 Duo CPU T5250 @ 1.50Ghz 1.50GHz

Pamięć ram 2038MB

Karta pisze mi 358MB jest zintegrowana

podaj jeszcze karte graficzna.

the guild 2 z dodatkiem pasuje idealnie a co do fps nie wiem ale moze defiance a to do tego mmo

Co Do AFO

Procesor: Core 2 Dual Core 2.66GHz

Karta grafiki: GeForce 9800 GT

Pamięć RAM: 4 GB

więc mi nie pójdzie a jak pójdzie będę miał ogromne klatkowanie gry

pozatym chcę single player i na tym sprzęcie co mam wątpie żeby mi jakaś gra nowsza niż z 2008-2010 poszła ;/

FPS - Absolute Force OnlineByla jeszcze inna strzelanka gralem troche w 16 klepalismy demona bossa z 30min jak sobie przypomne to napisze

AFO ma jakiś bosów w ogóle ? Zamiast tego poleciłbym sieciówkę gdzie ewolucje kosmitów na końcu są dość spore, chociaż nie "domy". http://www.tremulous.net/ Poza tym ciężko chyba znaleźć coś tego typu z FPSów...

RTS oczywiście pierwsze Anno czyli te z numerkiem 1602 (pierwsza i najlepsza, no może dwójka jeszcze jest zjadliwa ale reszta to miernoty).

Anno odpada w 100% bardzo słaby roozbudowany szlak handlowy Jednostki militarne i WOjny statków

przypominam szukam coś w systemie Port Royale

zobaczcie sobie jak to wygląda jak bitwy wyglądają

Witam poszukuję dwóch gierek o tematyce piratów Strategio-ekonomiczna coś w stylu Port royale

grałem w Port Royale

Sid Meires Pirates (chyba tak to sie pisało)

i chce coś z tego gatunku Piratów Nie chce gier typu Piraci z Karaibów czy lego piraci z Karaibów

drugi gatunek gier to FPS poszukuję jakiegoś fajnego FPS z Wielkimi jak Domy bossami małe bossiki mnie nie interesują które odpadną po bezmyślnych strzałach w korpus

gry które mi przypadły do gustu

Painkiller nooo gra boska (prócz Painkiller overlord) wspaniały mroczny klimat wspaniałe lokacje zombiaki i inne monstra

i te bossy mmmm gra naprawdę Bajeczna

Serious Sam Fajna gra fajne bronie gra na raz była Ładne lokacje kolorowo i bossowie duży +

Nitro Familly oj gra przednia miła odskocznia od painkillera upgrade broni na 3 poziom podwójne bronie rakietnice I niektórzy bossowie <3 i szybka akcja bardzo mi się podoba

było wiele innych fps które grałem ale tamte już nie miały bossów takich jakich ja oczekuje

mój PC

Procesor Intel® core™2 Duo CPU T5250 @ 1.50Ghz 1.50GHz

Pamięć ram 2038MB

Karta pisze mi 358MB jest zintegrowana