Strategia na androida

Witam. Szukam ciekawej strategii, podobnej do Traviana, na adroida. Niestety Plemiona nir będą działać na moim HTC Wildfire S. Mam nadzieję, że trafią się ciekawe propozycje.

Jezeli chodzi ci o rozbudowanie wioski to plecam Ikariam.

Ikariam nie będzie zbyt p2w? Wiem, że jest pod skrzydłami Gameforge.

Jest P2W, no wiesz kupujesz sobie ambrozję i masz do wyboru premium i inne pierdoły typu atrapy wojsk by zmylić wroga.

To prosiłbym inną propozycję.

Castle Clash, produkcja ta różni się trochę od Traviana jednak na obecny moment wydaję mi się najlepszą strategią na androida. Dużym plusem jest iż pożera mało pamięci z pakietu więc poza zasięgiem wi fi i nie bojąc się o koszty możemy dalej rozbudowywać naszą wioskę.

Aplikacja niezgodna z moim telefonem.

Nie o to Ci chodzi w temacie, ale zobacz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.corrodinggames.rts&hl=pl

Age of Warring Empire

To nie strategia, ale możesz zerknąć na Shakes&Fitget.

Szukałbym czegoś darmowego na razie. Age of Warring Empire też nie jest kompatybilne z moim tematem. Tak to jest jak ma się niezbyt świeżego smartfona. Shakes & Fidgets grałem jak gra dopiero ruszała, czyli już jakieś 4 lata temu. Niezbyt chce mi się do tego wracać.

Witam. Szukam ciekawej strategii, podobnej do Traviana, na adroida. Niestety Plemiona nir będą działać na moim HTC Wildfire S. Mam nadzieję, że trafią się ciekawe propozycje.