Strategia na lan

witam znacie jakies darmowe gry strategiczne w które można grać na sieci lan? miałem tego sporo na płytkach ale porozpozyczałem i nie mam ;/ a wczoraj byłem w empiku to bida w strategie tylko warhammer uniwersum;/

Bitwa o Śródziemie 2 jak dla mnie jest jednym z lepszych strategi przez lan

Bitwa o Śródziemie 2 jak dla mnie jest jednym z lepszych strategi przez lan
tylko gdzie to kupić?

Rome Total War, gorąco polecam. Jest chyba jeszcze w serii Top Seller.

Nieśmiertelne Warcraft 3 i Starcraft (jedynka) będą świetne. Do tego AoE1 i 2 (koniecznie z dodatkami, jest o wiele wygodniej w obu przypadkach). No i co prawda o tym mówiłeś, ale w Dawn of War (z Dark Crusade) gra się wyśmienicie, ale przydałaby się podstawka by móc grać większą liczbą ras niż dwie. Bitwa o Śródziemie, tak jak ktoś pisał, też bardzo przyjemna.

EDIT:

@NoobGod (down): nie posiadam Soulstorma więc nie wiem jak to wygląda.

Twierdza Krzyzowiec ;)

Command & Conquer 3 Tiberium Wars

Dawn of War (z Dark Crusade) gra się wyśmienicie, ale przydałaby się podstawka by móc grać większą liczbą ras niż dwie.

W Soulstorma gra się świetnie i nie trzeba podstawek, wystarczy ściągnąć z sieci "Race Unlocker", włączyć w folderze z grą i mamy wszystkie rasy do gry przez sieć, sprawdzałem ze znajomymi, wszystko działa.

juz mam mało znaną grę no man's land ale dobra bo w klimacie westernu :D

Settlersy :D.

witam znacie jakies darmowe gry strategiczne w które można grać na sieci lan? miałem tego sporo na płytkach ale porozpozyczałem i nie mam ;/ a wczoraj byłem w empiku to bida w strategie tylko warhammer uniwersum;/