Szukam jakiejś fajnej strategi typu warcraft.Głównie chodzi mi o gry w których oprócz ludzi są jeszcze inne rasy.
chodzi mi o gry na PC'ta (wystarczą tylko nazwy nie muszą być to od razu linki do pobrania danej gry).
Szukam jakiejś fajnej strategi typu warcraft.Głównie chodzi mi o gry w których oprócz ludzi są jeszcze inne rasy.
chodzi mi o gry na PC'ta (wystarczą tylko nazwy nie muszą być to od razu linki do pobrania danej gry).
No to jak Warcraft, to może Starcraft? Najbardziej grubaśny RTS wszech czasów
Ehmmm, Dawn of War ?
jeśli nie grałeś w scarcrafta to polecam i jeszcze warhammera w szczególności dark crusade,chyba że masz środki to dawn of war 2 oczywiście
Gra na pewno wam nie znana ,gdyż jest stara i była dawno na coverach ,ale radzę ją Tobie zagrać. Jest to Seven Kingston II. Nie ma tam żadnych surowców prócz złota i srebra by wy rekrutować lub wynająć armię i podbijać cały świat. Zbierasz ogromną armię i atakujesz inne królestwa (Celtowie, Egipcjanie, Persowie itd.) bądź rasy (orkowie, gnowmy, krasnoludy itd.). Naprawdę polecam!
siema moge ci polecic LOTR BOS 2, Warhammer Mark of Chaos, Warhammer 40 000 dark crusade, Dragonshard, no i warcraft 3 z Frozen Thronem
Command n Conquer: Tiberiun Sun 3 ?XD Nie wiem czy dobrze napisałem, ale mi tam się podoba ;]
PS. Nie wiem czy chodzi o cos `takiego` ale tam masz kilka takjakby nacji ;] nie policzylem bo zawsze gram jedną, a tak pozatym to kazda ma cos innego ;D
n* - and
Nowe RTS'y mi nie za bardzo podchodzą więc zgodzę się z wcześniejszymi wypowiedziami co do Starcraft'a.
Total war - z rasami nie jest tak fajnie ale...
Warcraft!
Supreme Commander jest wypasnym RTS'em wlasnie sie w niego zagrywam. Polecam goraco, no i oczywiscie jesli nie grales to polecem takze: Company of Heroes i Dawn of War: Dark Crusade (DoW 2 to raczej RTT niz RTS...)
Polecam gorąco Warcrafta zarąbista gierka
ci co polecają warcrafta,czytaliście pierwszego posta??
Ostatnio w moje ręce trafiła bardzo ciekawa gra. Mowa o Rise of Nations : Rise of Legends.
Można znaleźć tam wszystko:
-Rozbudowa miast, poziom zaawansowania (od wsi po metropolie),
-Odkryanie nowych technologii i wynalazków (jak w civilization)
-Ulepszanie bohaterów oraz nauka nowych umiejętności przez poszczególne jednostki.
Gorąco Polecam tą pozycję.
Jeżeli chodzi o klasykę:
RTS - Black and White, Age of Empires (najbardziej II)
Bardziej strategiczne strategie
Europa Universalis
Medieval II : TW
Civilization IV z dodatkami
Rome: TW
Pozdrawiam.
Wg mnie najlepsza strategia to seria Heroes of Might and Magic. Mam do niej sentyment. Moja 1st strategia.
Wg mnie najlepsza strategia to seria Heroes of Might and Magic. Mam do niej sentyment. Moja 1st strategia.
forum dyskusyjne o grach MMO wiec : ATLANTICA. Jak tak sie naparzasz z mobkami to jednak zawsze masz ochote wrocic do pvp ale warto pograc
A dział nazywa się Gry Komputerowe! Nie odkopuj starych tematów @LOCK - Kubox66