Witam, Mam na imię Bartosz, Lat 19 . Chciałbym zaprosić was na mój stream na którym będą pokazywane gry z Solo qq ew normal/aram z osobami ,które by były chętne pograć. Mój cel to wbicie 1800. Oczywiście w miarę możliwości proszę o udzielanie się na czacie oraz konstruktywne opinie na temat streamu. Pozdrawiam i zapraszam.
Specyfikacja sprzętu:
Procesor i5 3570
Ram : Kingston HyperX 8gb 1600 MHz
Grafika: GTX 460 SE
Dysk : SSD 128 Gb Samsung 830
HDD: 1TB
Kontakt :
Easy & Nordic : Laharos
Lolking :
http://www.lolking.net/summoner/eune/21620095
Witam dziś w godzinach od 12 do 23 będzie trwać na streamie konkurs w którym będzie do wygrania zestaw co prawda starych gier ale za darmo. Konkurs będzie polegać na tym ze o losowej godzinie zadam pytanie. Pytań będzie 5. Wszystkie złączone razem otworzą hasło np
2008loldotahonannie
Mamy tutaj 5 odpowiedzi po kolei 2008,lol,dota,hon,annie
Kogo pierwsza odpowiedź z PEŁNYM hasłem dojdzie na adres e-mail ten wygrywa.:
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
Peter Jacson King Kong
Amnesia The Dark Descent
Gothic II + Dodatek Noc kruka
Gothic 3
Szacowana wartość tego zestawiku z wysyłka to około 60zł
Tak więc trzeba śledzić stream bo pytanie może pojawić się w każdej chwili.
Jeżeli pobijemy rekord 70 widzów jednocześnie oglądających stream dodatkowo dorzucam: Skina za 260 rp, Diablo II LoD
Zawsze można pomyśleć nad 2 i 3 miejscem ale to ew podczas streamowania.
Pytania będą dotyczyć się Lola, e-sportu związanego z lolem etc.
Będzie to na pewno fajny maratonik z przerwami na jedzenie więc zapraszam. Nie oczekujcie po mnie jakiegoś pro hejt skilla bo ostatnio mam spadek formy.
Na pewno zagramy również z widzami : The WarZ , All Random All Mid oraz Catch Teemo na summoners rift oraz dobra muzyka w tle.
Zapraszam bo będzie na pewno wiele atrakcji.
Wszelkie pytania proszę kierować w temacie albo na pw. Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam
ADRES E-MAIL NA KTÓRY NALEŻY KIEROWAĆ HASŁO TO : streamlaharos@gmail.com
Serwer: Eu East
PS: W międzyczasie zapewne inne gry WarZ, Far Cry 3, cos jeszcze wymyslę. Zapraszam. Ostatnio hardy spadek formy więc proszę o konstruktywną krytykę na temat błedów a nie odrazu ze noob noob .