[STREAM D3 ROS] Mnich 235+ Paragon, 750k+ DPS unbuffed
Przyjemnie się oglada, polecam:)
Wbiłem przed chwilą, w dwie minuty cztery bluzgi, jakieś sapanie do mikrofonu, potem cisza przez 5 minut, dziwne to jakieś.
Tak bluzgi beda bo tak normalnie mowie i tego nie zmienie, z mikrofonem hmm ustawie go na przycisk narazie wieczorem postaram sie tak ustawic zeby ladnie wylapywal
@ edit
troche obs mnie nie kochal, teraz mick powinien byc dobrze ustawiony, prosze tylko o info
Już stream wrócił.
Plan na dziś: pofarmić klucze około godziny 23:00 skoczymy na ubery zobaczy co z tego wyjdzie

Kiedy bedzie on-line? Bo w sumie musiałbym jeszcze troche pooglądać 'end-gejmu' póki się zdecyduje na zakup...
waśnie odpaliłem dziś postaramy się zrobić nowe ubery na maxymalnym poziome zobaczy jak to wyjdzie, wczoraj udalo sie na t4 bez problemu, narazie biegam solo i zbieram siarke
@edit
11:07 29.03.2014
dziś zrobię speed runa akty I-V, zabijając każda elite jaka się trafi, ale nie szukając ich zbytnio zobaczymy ile czasu mi zejdzie. Start około 12:00.
@edit
15:34 29.03.2014
Speed run trwał 2 godziny i 32 minuty, udało się wydropić 6 legend (5 itemów, 1 schemat setowy caina), teraz poleci cały akt V na U1 zwiedzając mapy dokładnie.
@edit
13:10 30.03.2014
Lecimy z farma legend T6 quest w I akcie zobaczym jak to wyjdzie
@edit
12:38 31.03.2014
Dziś ostatni dzień farmy (jutro zaczynam pracę co oznacza mniej czasu na grę), przez 1 godzinę i 30 min wydropiłem 11 legend na T6 (farma bossa quest z koroną) w tym Thunderfury będzie dalsza farma bossa może jakieś rifty zapraszam