[STREAM D3 ROS] Mnich 235+ Paragon, 750k+ DPS unbuffed

Witam

Gram mnichem paragon 229, 750k dps buffed. Nie mam na chwile obecna ustalonych godzin streamowania (gram ile dam rady), to się zmieni po 01.04.2014 wtedy zaczynam prace i ustawi się jakiś kalendarz.

link: http://www.twitch.tv/lamerek55

Jeśli ktoś ma jakieś uwagi bardzo proszę pisać.

Przyjemnie się oglada, polecam:)

Wbiłem przed chwilą, w dwie minuty cztery bluzgi, jakieś sapanie do mikrofonu, potem cisza przez 5 minut, dziwne to jakieś.

Tak bluzgi beda bo tak normalnie mowie i tego nie zmienie, z mikrofonem hmm ustawie go na przycisk narazie wieczorem postaram sie tak ustawic zeby ladnie wylapywal

@ edit

troche obs mnie nie kochal, teraz mick powinien byc dobrze ustawiony, prosze tylko o info

Już stream wrócił.

Plan na dziś: pofarmić klucze około godziny 23:00 skoczymy na ubery zobaczy co z tego wyjdzie

warn_ico.png
Używaj opcji "Edytuj" ~ NS

Kiedy bedzie on-line? Bo w sumie musiałbym jeszcze troche pooglądać 'end-gejmu' póki się zdecyduje na zakup...

waśnie odpaliłem dziś postaramy się zrobić nowe ubery na maxymalnym poziome zobaczy jak to wyjdzie, wczoraj udalo sie na t4 bez problemu, narazie biegam solo i zbieram siarke

@edit

11:07 29.03.2014

dziś zrobię speed runa akty I-V, zabijając każda elite jaka się trafi, ale nie szukając ich zbytnio :) zobaczymy ile czasu mi zejdzie. Start około 12:00.

@edit

15:34 29.03.2014

Speed run trwał 2 godziny i 32 minuty, udało się wydropić 6 legend (5 itemów, 1 schemat setowy caina), teraz poleci cały akt V na U1 zwiedzając mapy dokładnie.

@edit

13:10 30.03.2014

Lecimy z farma legend T6 quest w I akcie zobaczym jak to wyjdzie

@edit

12:38 31.03.2014

Dziś ostatni dzień farmy (jutro zaczynam pracę co oznacza mniej czasu na grę), przez 1 godzinę i 30 min wydropiłem 11 legend na T6 (farma bossa quest z koroną) w tym Thunderfury :) będzie dalsza farma bossa może jakieś rifty zapraszam

Witam

Gram mnichem paragon 229, 750k dps buffed. Nie mam na chwile obecna ustalonych godzin streamowania (gram ile dam rady), to się zmieni po 01.04.2014 wtedy zaczynam prace i ustawi się jakiś kalendarz.

link: http://www.twitch.tv/lamerek55

Jeśli ktoś ma jakieś uwagi bardzo proszę pisać.