W tej "sygnaturze" na twitch.pl masz literówkę. Powinno być " Path of Exile" .
A no faktycznie, dzieki za spostrzegawczosc
!!! Dzisiaj nocna dawka grania w Path of Exile !!!
23.11.2013
Start 22:00 - 22.10
Koniec: 02:00 - 03:00
Zapraszam wszystkich na nocna dawkę live'a, dzisiaj zagramy sobie w Path of Exile - Liga Nemesis !
Będzie 4 osobowe party(Dezet-ja, HaErEs, Amarath, Akrut), aktualnie wszyscy znajdujemy się na etapie zabiciu Bossa Brutusa(act 1) oraz 11-12 lvl.
Nasz cel:
- Wyjść z aktu 1, aż do 3 aktu -
- Nie dać się zabić -
- Bossy -
- Pomarańcze/Żółte -
Link do Live:
BĘDZIE FUN! < > ZAPRASZAM
kamerka zakupiona wiec lecimy:D
@ LIVE @
Path of Exile
Moim zdaniem jeżeli nie jesteś pro graczem w jakiejś grze typu Dota 2 czy LoL albo nie jestes panna z dekoltem az po stopy zeby gimbaza sie rzucila to nie wybijesz się ze streamem... Moze ze 2,5 roku temu, gdy nie było o tym tak głośno to i yo, ale teraz to tak jakby probowac zrobic drugiego Facebook'a co nawet Google jest ciężko zrobić z tym ich calym google plus skoro nie oferujesz im nic wiecej tylko to samo, a nawet mniej bo nie jestes taki 'pro, dobry' itp. jak jakis OddOne z Lol'a czy jakis inny pro gejmer, niestety taka jest smutna prawda
Może i jest to prawda, ale robię to dla siebie, nie muszę mieć 200-300 oglądających(oczywiście milo by bylo)
nie oczekuje nie wiadomo czego, nawet jak wejdze te 10 osob jest git )
@UP
Była 1 osoba i nawet się z nią nie przywitałeś! pfff:P musisz częściej zwracać uwagę na czat, bo ludzie pytają się o różne rzeczy:) powodzenia w rozwijaniu streama:)
Heh dokładnie.
Streamowanie to przede wszystkim kontakt z widzami na żywo. Jeśli nie jest to twoim priorytetem to lepiej robić filmiki na YT.
Musisz rozmawiać z widzami nawet jeśli ich ilość jest minimalna
Widz musi wiedzieć, że nie jest tylko duchem, tylko jednostka która może nawet wejść w konwersację ze streamującym
Czyli, jeśli nie jesteś jakimś pro graczem w jakiejś grze musisz nadrabiać interakcją z chatem i tyle
Zachęcić go do pozostania na kanale
(takie moje zdanie prywatne)
@NorthenStar
Z góry przepraszam, jeśli faktycznie tak było, ale niestety mam tylko jeden monitor ;/ ciężko to ogarnąć. Teraz jakoś może uda mi się kupić monitor to na pewno wszystko się zmieni! Dzięki
@Pawlikgk
Dokładnie, też tak sądzę, ale muszę ci powiedzieć że jakoś bardziej przemawiają do mnie streamy, niż kręcenie filmików na youtube tak jak wyżej już pisałem, będzie drugi monitor to wszystko zupełnie inaczej będzie wyglądało
)
! ZAPRASZAM NA LIVE'A !
Zagramy w "NETHER"!!!
Start: 22:40
Koniec: 24:00
Zapraszam wszystkich na stream'a!!
Witam wszystkich,
Dzisiaj o godz. 17:00 ZAGRAMY W NETHER'A
(oficjalna strona gry)
! PIERWSZY OFICJALNY STREAM !
Start: 17:00
Koniec: 18:30-19:00
LIVE:
www.twitch.tv/Dezecik
Razem ze mną będzie HaErEs!
Do wygrania:
2 guest keye z dostępem na 72 godz. do Nether'a - Zostaną rozdane podczas stream'u na zasadzie kto pierwszy ten lepszy
Świetna okazja do przetestowania gry, przed zakupem
Masz pytania dotyczące Nether'a? czy to zakupy, czy samej gry - również zapraszam na kanał!
na wszystkie pytania odpowiadam!
Jeśli ktoś z was posiada Nether'a zapraszam również do przyłączenia się do zabawy z nami:D
Widzimy się o 17:00 4FUN!
Pozdrawiam.
@LIVE - Nether -
NOWY PATCH!!!
www.twitch.tv/dezecik
@LIVE