Stream Junglera - S2 2k elo

Witam,

chciałem zaprosić na mój stream. Serwer East!

Gram po długiej przerwie, w większości gier spędzam czas w Jungli, ale lubię też pograć na Midzie i Bocie, unikam tak długo i tak bardzo jak tylko się da górnej alei, po prostu jestem na niej warzywem :D

Sezon drugi zakończyłem z dorobkiem 2024elo, w sezonie 3cim zostało skradzione mi konto, grę odłożyłem na dalszy plan, dopiero niedawno zabrałem się za odzyskanie konta, po odzyskaniu znajdowało się w Bronze 5, powoli wracam do gry. Od razu mówię JESTEM SŁABY :D!

Mój nick: L2P Chris

Moje linki:

- twitch.tv/l2pchris

- youtube.com/l2pchris

- lolking.net

- facebook.com

Proszę unikać komentarzy na czacie czy w temacie typu "że jakiej muzyki słuchasz, zmień ten hiphop na coś innego", na streamie słuchamy tylko Polskiego Rapu, coś nie pasuje, istnieje opcja MUTE ;)

http://www.lolking.n...1592828#history

- W tygodniu od 16 w górę, różnie kończę, zależnie od tego czy mam czas.

- W weekend gram o różnych porach, będę informował w temacie oraz na twitchu.

Jak nie będzie merytorycznych błędów, z chęcią ciebie zobaczę. Tym bardziej iż grasz na mojej pozycji, a ja jestem poczotkującym jungle'rem.

# Stream up ok. godziny 14 po obiedzie, będę się starał jak najbardziej :)

Pierwszy replay ze streamu dziś, steal barona, 2000hp nashor i nespodziewany koniec warda, nikt tego nie zauważył ^^

http://pl.twitch.tv/l2pchris/c/2604373

# Strumyk ON

Jak będzie coś innego niż lol to pewnie będę oglądał bo lol'a praktycznie każdy streamuje.

Szkoda, że nie grasz ADC, ale bardzo lubię polskie streamy, więc jeśli będziesz grał interesująco, to może będę odwiedzał Cię częściej ;)

Dziś w planach mam grę w Neverwinter Online oraz League of Legends, ostatecznie mogę pograć z kimś BF3/Diablo3. Stream start ok. godziny 18 do późnej nocy! :)

Chwilowo aktualizuje system aby stream chodził płynnie.

Stream UP

Ciekawy steal barona na wizji, w ostatniej chwili padł ward i nie było wizji ^^

-

Aktualnie stream OnLine

No to lecimy z Diablo 3, gra ktoś?

Strumyk Online - SoloQ League of Legends

Dziś stream o godzinie 15:30!

Strumyk OnLine - L2P Chris - DuoQ z Karionss, lecimy po golda. [Jungle + Support Carry]

www.twitch.tv/l2pchris - DuoQ, zapraszam do oglądania i reklamowania streama! :) Dziękuję!

www.twitch.tv/l2pchris - Chris - Trening - Team Ranked Games [ Gold III ]

www.twitch.tv/l2pchris - L2P Chris - DuoQ z każdym. # Bad Mood... Killing the time // Zły chumor... zabijam czas... # Follow me PLS

po godzinie 16/17 trening drużynowy, promocja o gold1 i lecimy po platynę!

www.twitch.tv/l2pchris - Dies Irae - Team Ranked Games # Bad Mood... Killing the time // Zły chumor... zabijam czas... # Follow me PLS

http://www.twitch.tv/l2pchris - Chris - DuoQ z Karinoss #Really bad mood #Follow me pls.

warn_ico.png
Kilkanaście razy złamałeś podpunkty dotyczące odświeżania i double post. Odświeża się co 72h. Dostajesz 2 warny. - crracked

www.twitch.tv/l2pchris - Chris - Gramy w CS:GO

- sk-gaming.com/member/MeSiAsH

GoPL4LoL - Gramy na graczy :D

twitch.tv/l2pchris - Chris - 5on5 Team Ranked Gierki ;) GOLD2 [720p] [Polish RAP Playlist]