Zapraszam wszystkich na mój stream. Głównie streamowane będą gry HearthStone oraz Dota 2. Więcej informacji na samym kanale. Jeżeli macie jakieś uwagi lub propozycje walcie śmiało.
Pozdrawiam.
Zapraszam wszystkich na mój stream. Głównie streamowane będą gry HearthStone oraz Dota 2. Więcej informacji na samym kanale. Jeżeli macie jakieś uwagi lub propozycje walcie śmiało.
Pozdrawiam.
Dobrze, że zaczynasz streamy z hearthstona, bo w tej chwili mało który polak ma dostęp do gry ( z wyjątkiem lamiących youtuberów i streamerów, w dobrym tego słowa znaczeniu ), a sama karcianka, ma niesamowity potencjał, tylko trochę zwalili z dystrybucją kluczy. Z chęcią obejrzę jak będę miał wolny czas.
Dzięki za ciepłe słowa. Dopiero zaczynam streamować więc nie spodziewajcie się wysokiego poziomu zarówno ogarnięcia gry jak i samego streama. Staram się jak tylko mogę ale będę wdzięczny za wszystkie rady i uwagi.
Tymczasem zapraszam na streama z HearthStone - http://www.twitch.tv/keszuu (Jeżeli uda się dobić 10 widzów online to zagramy arenę, jeżeli nie to pewnie też zagramy )
Do usłyszenia!
Pozdrawiam.