Stream oraz Youtube B&S

Witam.

Jestem Hishiro i zapraszam was wszystkich na mój kanał Youtube na którym znaduje się film informacyjny na temat premiery Blade and Soul oraz mojego miejsca w tymże świecie. Jeżeli jesteś ciekaw co mam do przedstawienia wbij na kanał www.youtube.com/hishirosan oraz na www.twitch.tv/hishirosan.

Pozdrawiam :)

Buu... polecił inną stronę. ^^

A tak na serio, to fajny film i powodzenia życzę! :)

Dzięki za słowa wsparcia ^^

Poprostu chce wspierać B&S w Polsce, bo myśle że na to zasługuje :)

I słusznie, jak ja robiłem swoją stronę to również zaczynałem z takim podejściem. ;)

Jeśli będziesz chciał to mogę potem dodać odnośnik na mojej stronce w dziale Livestreamy do Twojego kanału, no i do zobaczenia na head start. :>

Byłoby miło :) Aż sam się rozejrzę po Twojej stronce :)

Przyjemnie sie Ciebie oglada. Jak przygotowujesz material możesz sobie na kartce wypisywac pkt o czym chcesz mówić bo mam wrazenie, że czasami sie gubisz troszke.

Praktyka czyni mistrza tak ze powodzenia. Na Yt plusik polecial.

Trochę leciałem na spontanie, faktycznie mogłem się lepiej przygotować no ale cóż... Dzięki za miłe słowa i zapraszam na streamy :)

Gram w wowa ale dla odprezenia tak patrze na tego Bs'a

Jaka klase polecasz. Bo tak patrząc sumek wyglada bardzo słabo to spogladam w kierunku blade dancera.

Na Korei i Rosji grałem Blade Masterem i naprawde spoko mi się grało, choć pingi mnie męczyły i nie dochodziłem do max lvla. Na Taiwanie grałem Warlockiem który jest bardzo silny i prosty do grania choć narazie nie dostępny będzie na naszej wersji. Assasynem troche grałem na CBT europejskiej i ciekawie mi się nim grało. Każda postać ma swoje plusy i minusy, bardziej trzeba patrzeć pod względem własne stylu gry i odczuć :)

Witam.

Jestem Hishiro i zapraszam was wszystkich na mój kanał Youtube na którym znaduje się film informacyjny na temat premiery Blade and Soul oraz mojego miejsca w tymże świecie. Jeżeli jesteś ciekaw co mam do przedstawienia wbij na kanał www.youtube.com/hishirosan oraz na www.twitch.tv/hishirosan.

Pozdrawiam :)