[Stream] PograjmyTV- Telewizja z grami

POGRAJMYTV.PL - TWOJA TELEWIZJA INTERNETOWA Z GRAMI!

Nadajemy według Harmonogramu umieszczonego na Youtube oraz na naszym fanpage Facebook, każdy live jest zaplanowany na dana godzinę.

www.youtube.com/pograjmytvpolska

www.facebook.com/pograjmytv

Czym się wyróżniamy od innych??

Trzy rózne osoby które na przemian streamują na tym kanale, znajdujemy się w Gaming House który znajduje się w Warszawie i prowadzimy kanał telewizji z grami na Twitchu, organizujemy wiele konkursów i turniejów z róznych gier aby rozpowszechnić E-sport w Polsce(Głównie na tym nam zależy), pokazujemy najnowsze gry, gramy z widzami. Możemy się pochwalić wielką interakcją z widzami.

http://www.youtube.com/watch?v=ZclNZWgmpWc (Krótkie intro dotyczące naszego projektu).

Nasz cel:
-Rozpowszechnienie e-sportu w Polsce

-Organizacja Turniejów w mniejszych miastach

-Spotkania w Warszawskich barach w których będziemy organizować wieczory z daną grą i usłyszycie nasz profesjonalny komentarz do danego turnieju(tj. Bar Of Legends czy Barcraft)

-uświadomienie starszym osobom co to jest E-sport

Link do Live:
http://www.twitch.tv/pograjmytv

Ze swojej strony powiem że pomysł wydaję się naprawdę fajny, życzę wam jak najlepiej ! Jeśli chodzi o cele no cóż tutaj to sobie rzuciliście naprawdę duże wyzwanie, bo do organizacji turniejów sam pomysł nie wystarczy, co do spotkań w warszawskich barach to super dajcie znać kiedy będzie pierwsze spotkanie a nuż akurat będę w polsce :) Co do ostatniego punktu.. no cóż ja próbowałam na swojej rodzinie, wielu znajomych to samo i można tłumaczyć że to poważna rzecz, że chodzi o naprawdę duża kase itp itd i niestety dla "starszego pokolenia" w wiekszości to strata czasu. Czasy się zmieniają, teraz jak patrze na młodszych w szkołach to gry stają się czymś normalnym, jak sięgam pamięcią do moich lat szkolnych (co z resztą nie było aż tak dawno) to raczej takie granie cały czas było czymś dziwnym. Co do samego streamu, nie oglądałam jeszcze tylko tak "przeleciałam" więc się nie wypowiem.

Ze swojej strony powiem że pomysł wydaję się naprawdę fajny, życzę wam jak najlepiej ! Jeśli chodzi o cele no cóż tutaj to sobie rzuciliście naprawdę duże wyzwanie, bo do organizacji turniejów sam pomysł nie wystarczy, co do spotkań w warszawskich barach to super dajcie znać kiedy będzie pierwsze spotkanie a nuż akurat będę w polsce Co do ostatniego punktu.. no cóż ja próbowałam na swojej rodzinie, wielu znajomych to samo i można tłumaczyć że to poważna rzecz, że chodzi o naprawdę duża kase itp itd i niestety dla "starszego pokolenia" w wiekszości to strata czasu. Czasy się zmieniają, teraz jak patrze na młodszych w szkołach to gry stają się czymś normalnym, jak sięgam pamięcią do moich lat szkolnych (co z resztą nie było aż tak dawno) to raczej takie granie cały czas było czymś dziwnym. Co do samego streamu, nie oglądałam jeszcze tylko tak "przeleciałam" więc się nie wypowiem.

Dziękujemy bardzo za opinie, a co do celów to lubimy wyzwania i podejmiemy się tego!

Stream Live ! Gramy w League of Legends www.twitch.tv/pograjmytv

Stream Live ! Gramy w COunter-strike Global Offensive www.twitch.tv/pograjmytv

POGRAJMYTV.PL - TWOJA TELEWIZJA INTERNETOWA Z GRAMI!

Nadajemy według Harmonogramu umieszczonego na Youtube oraz na naszym fanpage Facebook, każdy live jest zaplanowany na dana godzinę.

www.youtube.com/pograjmytvpolska

www.facebook.com/pograjmytv

Czym się wyróżniamy od innych??

Trzy rózne osoby które na przemian streamują na tym kanale, znajdujemy się w Gaming House który znajduje się w Warszawie i prowadzimy kanał telewizji z grami na Twitchu, organizujemy wiele konkursów i turniejów z róznych gier aby rozpowszechnić E-sport w Polsce(Głównie na tym nam zależy), pokazujemy najnowsze gry, gramy z widzami. Możemy się pochwalić wielką interakcją z widzami.

http://www.youtube.com/watch?v=ZclNZWgmpWc (Krótkie intro dotyczące naszego projektu).

Nasz cel:
-Rozpowszechnienie e-sportu w Polsce

-Organizacja Turniejów w mniejszych miastach

-Spotkania w Warszawskich barach w których będziemy organizować wieczory z daną grą i usłyszycie nasz profesjonalny komentarz do danego turnieju(tj. Bar Of Legends czy Barcraft)

-uświadomienie starszym osobom co to jest E-sport

Link do Live:
http://www.twitch.tv/pograjmytv