Stream portalu

Niektórzy tutaj pisali - "Nie podoba ci się Rimejk, nie oglądaj jego streamu"

Idę waszym tokiem myślenia - "Nie podobaja wam się te komentarze, nie czytajcie ich"

@Karthas - Zjaraj sobie skręta, bo piszesz, jak byś przeczytał 50 twarzy Greya :D

Dokładnie jak podsumował to @Warcraft947

Po co się przejmujecie durnymi komentarzami na portalu, czy da Wam to jakieś ukojenie zakładając kolejny wątek na forum?

Zawsze znajdą się hejty nawet jak byście ubrali sweterek, zaczęli śpiewać, czy nawet skakać jak debil, to i tak znajdzie się ktoś który ma zupełnie inny gust w waszym hobby. Ja streamera nie oglądam, ponieważ mi nie przypadł do gustu, lecz odrobinę mojego szacunku nie pozwala mi na komentowanie oraz krytykowanie jego. To tak jak bym kogoś spotkał na ulicy i zaczął bym się drzeć na cały głos że ten człowiek nie ma k....a. Ludzie z odrobiną krzty kultury powinni zignorować komentatorów, jak i samemu zdecydować o tym streamerze.

zamknijcie ten temat... nie ma co rozmawiać o zmianach na tym portalu bo admini maja nas w d*pie i nic sie tu nie zmieni...

80% komentarzy są albo obrazą innego urzytkownika albo próba trolla...

Nie ma co prosić o poprawę jakości portalu bo dobrze IM jest jak jest... A chamstwo wieśniactwo i debilizm stąd nie zniknie bo musieli by usunąć z 40-60% ludzi odwiedzających (nabijających odwiedziny)

@MagarPL I pisze to ten który "błyszczy" zachowaniem na portalu.

Dobra moja kolej.

Najprościej wywalić na zbity pysk możliwość komentowania pod newsami na okres miesiąca (próba testowa) i zobaczyć jak spuszczą z tonu. Jeśli sytuacja się powtórzy to zablokować na czas nieokreślony i niech gdzie indziej tłumią swoje emocje. (Taki mój pomysł)

Jeżeli ktoś krytykuje streamera a nie grę która obecnie jest ukazywana to niech opuści internet i wróci po osiągnięciu jakiegoś przyzwoitego wieku i po przemyśleniu swojego zachowania.

Można też zrobić aby streamerów było kilka. Pozwoli to na taką różnorodność. Niech się zgłoszą jacyś chętni, którzy są obeznani w tym i niech się zaprezentują.

A najlepiej to niech z któryś wielkich hejterów z portalu się może za to weźmie. A nie przepraszam bo na starcie bez mutacji by był pocisk w twarz z napisem "Spi****aj".

@Warcraft947 @AnubisKingPL

Ponieważ niektórzy z nas chcą z przyjemnością zejść i poczytać komentarze... Tak samo np. na youtube. Z ciekawością schodzę pod film by poczytać najwyżej oceniane komentarze. Niektórzy z nas chcieliby, by istniała kultura na portalu jak i na forum (forum jeszcze jakoś się trzyma).

Nie będę pisał, że sam jestem grzeczny i nic o nim nie piszę, ale nie mieszam go z błotem, tak jak niektórzy w komentarzach, co jest przegięciem.

Nie podoba mi się jego podejście do osób krytykujących. Do stylu bycia się nie przyczepiam, bo każdy ma swój.

A co do blokowania komentarzy, to jest to moim zdaniem śmieszne. To jak walka z kibolami. Zamiast zaostrzyć kary i przestać być pobłażliwym dla cwaniaków, którzy atakują tylko w grupie, to lepiej zamykać stadiony, no nie?

Póki moderacja (NA PORTALU) śpi, nic się nie zmieni.

Istnieje w ogóle coś takiego jak moderacja portalu?

Tak, jest.

Wystarczy użyć wulgarnej komendy i objawiają się jak Pani Bólu z Planescape Torment. Wszyscy wiedzą, że istnieje, ale im mniej się o tym gada, tym masz więcej życia.

vampir, nie wiem skad ty czerpiesz takie informacje, ale moge Ci potwierdzic, ze nic takiego jak "moderacja portalu" lub "moderatorzy komentarzy" nie istnieje

do PA ma dostep tylko kilka osob, a usuniete komentarze to w wiekszosci robota moja, ozonka i admina, przy czym banujemy najczesciej spamerow, reflinki i najgorsze komentarze z najgorsza dawka przeklenstw

nie wiem jak inni, ale ja cenie sobie wolnosc slowa, nawet kiedy idzie 100+komentarzy wyzwisk pod moim adresem:)

vampir, nie wiem skad ty czerpiesz takie informacje, ale moge Ci potwierdzic, ze nic takiego jak "moderacja portalu" lub "moderatorzy komentarzy" nie istniejedo PA ma dostep tylko kilka osob, a usuniete komentarze to w wiekszosci robota moja, ozonka i admina, przy czym banujemy najczesciej spamerow, reflinki i najgorsze komentarze z najgorsza dawka przeklenstwnie wiem jak inni, ale ja cenie sobie wolnosc slowa, nawet kiedy idzie 100+komentarzy wyzwisk pod moim adresem:)

@guru ale mi chodzi o komentarze pod newsami z streamem,twoje podejście do twoich osobistych hejterów to już bajka na inny temat.

Ja rozumiem ,że was tio nie rusza ,że ktoś was/kogoś innego obraża i równa z gównem.

Ale dla mnie osobiście wielką przykrością jest napotykać takie wulgarne komentarze.

Czytanie komentarzy powinno być przyjemnością ,bo niektórzy mają sensowne wypowiedzi,ale zawsze psuje je wulgarna wypowiedz obok albo pod komentarzem

guru, nie chce mi się znowu tego szukać (Jezu Chryste, przy każdym takim topicu piszesz, że nie usuwasz komentarzy, a teraz piszesz, że nie ma czegoś takiego jak moderowanie komentarzy), ale sam się przyznałeś w komentarzach pod jednym z newsów, że na portalu moderatorami są redaktorzy, a ci z forum tym się nie zajmują.

Ja, jako moderator z forum, mam dostep do panelu administratora na portalu, ale nie usuwam komentarzy, poniewaz ponownie, jak w wielu przypadkach na forum, system usuwania zbednej tresci jest okropny i malo intuicyjny. Wywalanie komentarzy to mordega, wymaajaca poswiecenia sporej ilosci czasu. Kiedys bylo prosciej, poniewaz obok komentarza widnial napis delete, wystarczylo kliknac i po sprawie. Teraz tak fajnie nie jest, ale w najblizszych dniach bedziemy naciskac admina, aby wprowadzil pewne zmiany na forum, jak i na samym portalu. Badzcie cierpliwi.

@Dzz

Po prostu zamykajcie możliwość komentarzy pod info o streamach albo dajcie jakiś banner na głównej o tym, że będzie ten stream... Niemiło się robi gdy człowiek wchodzi na ten news i widzi NAJWYŻEJ OCENIONY komentarz w którym jadą po streamerze... To jest tragedia... O to się rozchodzi w tym topicu.

nie można zabrać wszystkim prawa głosu, bo znalazło się kilku krzykaczy.

@PlainLazy

O co Ty tu walczysz, hm? "Kilku"? 3/4 komentarzy tam to pojazd na streamera albo na jego fajkę... Naprawdę odpowiada Ci to? Możesz zabrać głos na czacie strumyka, to żaden problem. Ale to jest portal o grach, komentarze powinny trzymać jakiś poziom, a nie to co tam się wyprawia... Gimnazjalny kibel się z tego zrobił...

komentarze powinny trzymać jakiś poziom, więc zabrońmy ich publikacji? :)

Nie powiem, Rimejk nie podoba mi się jako streamer, ale też dlatego go nie oglądam. Wiem , że 3/4 forum to nastolatkowie którzy swoje napięcia rozładowują albo na forum albo na toalecie (huehuehue). Niestety ale ciężko będzie wyplenić taką gimbolandię. Strasznie nie rozumiem genezy tego hejtu. Chłopak streamuje, może i marnie, ale streamuje i może ma z tego fun a ludzie od razu ból d*py. Podpisuje się pod tym

Ponad 70% userów tego forum ma bół d*py że ktoś tam coś robi, że ktoś tam sobie coś kupił, że ktoś tam ma ciekawszą sytuację. Proponuje ruszyć się do roboty to i zazdrość przeminie.

@Up, odezwał się jeden z main hejterów Graby ^^.

Hejt na rimejka dotarł już do poziomu hejtu na guru - co by nie zrobił, czego by nie zmienił, gimbusy ubrały go na jeden ze swoich celów i będą go gnębić aż sobie odpuści.

Popieram pomysł Karthas'a.

@PlainLazy

Dokładnie tak uważam... Wolność słowa nie zawsze jest dobra. Nie walczymy tu o wolność słowa w rządzie czy na ulicy... To jest portal o grach MMORPG.

Człowiek chyba woli poczytać miłe komentarze niż hejt który leci co chwilę, prawda? Hejt na guru to klasyka, to jest już częścią portalu ale poniżanie streamera bo Ci się jego fajka nie podoba? To jest przekroczenie pewnej granicy... Granicy smaku i kultury. Uważam że nie powinno mieć to tutaj miejsca. To moje zdanie.

Kończe to bo nie ma sensu tego ciągnąć. Swoje już powiedziałem ;). Mam nadzieje że coś z tym zrobią.

Proponuje pomijać posty Plaina,on zawsze jest przeciw ,albo za takimi zmianami które są niewykonalne...żeby nie było.

Pewnie jest tak:

"Nie hejtują mnie ,no to git,innych mam w d*pie"