Hej
Od niedawna streamuję i nagrywam rozgrywki z gry Rocket League. Poziom na jakim gram razem z moją drużyną Frostbite to Platyna/Diament. W tym sezonie mam nadzieję na zdobycie championa, ale jeszcze może to zająć trochę czasu. Oprócz Rocket League pojawią się u mnie inne gry w które od czasu do czasu pogrywam. Będą to między innymi Elder Scrolls Legends - karcianka od Bethesdy, Guild Wars 2 - MMORPG od Arena Net, Grim Dawn - Hack&Slash od Crate Entertainment lub Warframe - futurystyczny multiplayer od Digital Extremes.
https://www.youtube.com/channel/UCNC3xNsrSS-WtBYdvVUfuBw
Zapraszam praktycznie codziennie w godzinach wieczornych na przynajmniej godzinną wspólną zabawę. Czasami stream będzie się odbywał w języku angielskim ponieważ do Frostbite należą również osoby spoza Polski.
W przyszłości planuję stremowanie oraz komentowanie rozgrywek RLCS oraz próbę organizacji lokalnych zawodów w Rocket League.
PS: Zdaję sobie sprawę ze słabej jakości mojego mikrofonu, niestety w najbliższym czasie nie będę w stanie go wymienić na nic lepszego więc mam nadzieję że nie przeszkadza to za bardzo w oglądaniu.
Pozdrawiam