[Stream] Szturmowiec

Witam zapraszam serdecznie na swoje spontaniczne streamy które odbywają się pod adresem http://www.twitch.tv/szturmowiectv

Aktualnie stream jest dopiero w trakcie tworzenia a szczegółowe informacje w temacie pojawią się wkrótce :)

Jednak chciałbym zaprosić użytkowników MMORPG.ORG.PL na dzisiejszy testowy stream o godzinie 14 z gry Metal Reaper :)

Mam nadzieję że wspólnymi siłami ocenimy czy gra to dobry produkt czy kolejny crap na rynku mmo ;)

Dalsze Informacje już wkrótce :)

Pozdrawiam Szturmowiec ;)

Tragedii nie ma :) Facet się stara ale jeszcze sporo pracy przed nim, myślę że za jakiś czas zapewne ktoś cie będzie oglądał ;)

Pooglądam jeszcze chwilę stream i zobaczę z czym to się dokładnie je

Zapraszam serdecznie o godzinie 20 na stream z gry Dirty Bomb a także innych gier FPS i RPG B)

@CzarnyDzik

Dziękuje za pozytywną opinię a czy mógłbyś napisać konkretnie nad czym trzeba jeszcze popracować? ;)

Polecam, fajnie się ogląda, nie wieje nudą jak na większości streamach i jest kontakt z widzami - co jest dobre.

Warto dać mu szanse.

Przykładowo nad wyglądem kanału, brak tam jakichkolwiek informacji o tobie, sprzęcie, brak FAQ oraz donacji (Z tym może i lepiej na początku).

Słucha się ciebie przyjemnie tylko czasami potrafisz się lekko zawiesić, zapewne ze stresu więc raczej problemu potem z tym nie będzie.

Zapraszam serdecznie o godzinie 11:30 na stream z gry Dirty Bomb :)

@CzarnyDzik

Aktualnie planuję wygląd kanału i zapewne pojawi się niedługo ;)

Zapraszam serdecznie o godzinie 15:30 na stream z gry Heroes of the Storm :)

EDIT:

Posiadam także kilka kluczy do HotSa które z chęcią rozdam na streamie ;)

swietny stream zapraszam :) nie wiem tylko czemu siedzisz w masce jak terrorysta xD

Zapraszam o 22:30 na stream z nowej gry F2P na steamie o nazwie Warside :)

Przepraszam za wczorajszy brak streamu, niestety mój dostawca internetowy postanowił dać się wyspać maturzystom i odłączył wszystkie swoje media od godziny 22 do około 9-10 rano.

Zapraszam obecnie na stream z Warside i raz jeszcze przepraszam za wszelakie utrudnienia :)

Zapraszam na stream z gry Heroes of the Storm który właśnie się zaczyna :)

Zapraszam na stream jednej z najdynamiczniejszych gier MMOFPS na rynku :)

Zapraszam na stream bardzo dynamicznego MMOFPSa ;)

Stream rozpocznie się koło godziny 17:00 B)

EDIT:

Niestety z przyczyn technicznych stream odwołany

Witam zapraszam serdecznie na swoje spontaniczne streamy które odbywają się pod adresem http://www.twitch.tv/szturmowiectv

Aktualnie stream jest dopiero w trakcie tworzenia a szczegółowe informacje w temacie pojawią się wkrótce :)

Jednak chciałbym zaprosić użytkowników MMORPG.ORG.PL na dzisiejszy testowy stream o godzinie 14 z gry Metal Reaper :)

Mam nadzieję że wspólnymi siłami ocenimy czy gra to dobry produkt czy kolejny crap na rynku mmo ;)

Dalsze Informacje już wkrótce :)

Pozdrawiam Szturmowiec ;)