Stream - taki inny :)

Stream odbędzie się w godzinach od 15 do 17 tak. Wczoraj ustaliliśmy, że będzie Path of Exile i tak się stanie pogramy sobie w niego przez godzinę a następnie przejdziemy albo do hd gdzie pogramy wspólnie w Duel Of Champions lub na 360 gdzie rozwalimy przeciwników w Dotcie 2. Jeśli będą chętni to zapraszam.

Można z Tobą w jakiś sposób pograć w POE podczas gdy będziesz streamował?

Będę zaczynał od początku. Więc pewnie tak.

Edit

Ok 2 h z PoE zakończone sukcesem z drobnymi dropami. W piątek możliwe do gry są : Warcraft 3, Caanan Online, Path of Exile, Dota 2, LoL (raczkowanie), Duel Of Champions. Serdecznie zapraszam osoby na stream, w którym sporo gadamy i ogólnie mimo jakości niektórych gier jest fajnie :)

Kolejne 2h jak z bicza strzelił, jeszcze raz polecam ;D

Tak więc ustaliłem, że stream odbędzie się w piątek (a jutro może jakieś luźne gadanie z godzinę). Piątkowy stream będzie w godzinach 17-19 albo 16.30-18.30

Gry do wyboru:

Dofus 2: (no prem) 480 p / 720 p powinienem załapać

Caanan Online: ( gra przeglądarkowa) 480 p/720 p powinienem załapać

Dota 2: jakość niższa, wspólna gra

Ecol Tactics Online: (gra przeglądarkowa) 480/720 p powinienem załapać

PoE: niska jakość, wspólna gra

Warcraft 3: jakość nieznana ale pewnie w granicach 480p, gra wspólna

Duel of Champions: jakość 720p, mecze z widzami

Maple Story Aventures: jakość nieznana

Jak widać jest tego sporo. We wszystkie gry możemy pograć wspólnie. Będę starał się tworzyć stałą ligę gier, w której aktualnie zdecydowanie jest Dota 2 i PoE mimo słabej jakości, lecz miło spędzonego czasu z widzami. Reszta z listy podanej wyżej jest do waszej dyspozycji i jeżeli nie będzie na daną produkcję chętnych do oglądania to po prostu nie będę jej brał pod uwagę lub w przypadku małego zainteresowania będzie to gra raz na jakiś czas dla odskoczni od tego co znane. Chodzi przede wszystkim o to, że gier na mój strumyczek jest mało, wiec chcę go wypchać tym co możliwe w dobrej jakości dla wspólnej zabawy, póki nie zmienimy łącza. Chciałbym pokazać, że mogę robić coś z niczego i skupić przy tym parę osób. Jeśli macie gry, które tak jak te wyżej są mało wymagające a jednak mogą dać sporo zabawy to piszcie mi o nich na PW a z pewnością zagramy sobie w nie co jakiś czas. Mam nadzieję, że coś wpadnie wam w oko i damy radę spełnić wasze oczekiwania.

Według mnie Xaorusie mógłbyś trochę odświerzyć Lineage 2. Mam dużo wspomnień związanych z tą grą i chciałbym też zobaczyć ją z czyjejś perspektywy. Gdyby dało radę byłbym zadowolony. :)

Dzisiejszy stream od 17. Zaczynamy od niespodziani a zakończymy na waszym wyborze. Czeka nas miłe 2 godziny :)

Stream odwołany z powodu problemów technicznych związanych z chatem.... Twich zepsuł nam całkiem niezłą zabawę. Całość przekładamy na jutro w godzinach określonych później.

Ok dzisiaj Twich działa więc dzisiaj o 17.30 zaledwie przez 1 h ale odbędzie się stream. Do obadania jest kilka gier. Zapraszam

Dziękuję wszystkim dzisiejszym widzom (momentami było 100+) za ciepłe przyjęcie, miłe słowa i wyrozumiałość. Miło spędziłem czas, bez interwencji jakiegokolwiek moderatora co niezwykle sobie cenię. Mam nadzieję, że jeszcze czasami wpadnę na łamy mmorpg z jakimś przeglądarkowym tytułem. Pozdrawiam wszystkich miłych widzów i zapraszam do odtworzenia dzisiejszego materiału.

http://www.twitch.tv/xaorus/b/403021801

Prawdopodobnie jutro w godzinach popołudniowych postreamujemy sobie Mummy Online od bigpoint. Będą to jakieś 2 h streamu na łamach mmorpg.org.pl. Zapraszam do śledzenia strony głównej portalu w celu poznania dokładnej pory.

Witam. Zdecydowałem, że postreamuje troszkę. Będą to streamy póki co w jakości powalającej bo 360-480p i obraz będzie taki sobie ale zobaczę jak to wszystko wyjdzie. Co w planach na streamy ? Oczywiście niewymagające gry w tym MMO, Karcianki, RTS'y i może Dota 2 lub moje raczkowanie w LoL'u za co pewnie będę tępiony, ale to nic. Zobaczymy jak to wyjdzie i jak przyjmą się wspólne gry w Duel of Champions, mecze Battleforge czy np: co jakiś czas granie w jakiś starszy tytuł, który polecicie. Aktualnie moim priorytetem jest kontakt z osobami na czacie, organizowanie jakichś fajnych zabaw (turniej DoC np ?) itd itd. Postaram się po prostu wynagrodzić co jakiś czas lipną jakość obrazu, którą zmienię w przyszłości z internetem jeśli streamy się jakoś przyjmą. Nie robię tego dla zarobku bo z taką jakością to jest nawet nierealne lecz dla czystej zabawy.

Oglądać możecie tutaj : http://mmorpg.org.pl/streams/xaorusplay oraz tutaj : http://www.twitch.tv/xaorus . Myślę, że znajdzie się grupka chętna do zabawy.

Na dzisiaj plan raczej rozpoznawczy, czyli od ok 15 zrobimy sobie 1-2 h streamu na, których pogramy sobie pewnie w Duel of Champions (dzisiaj raczej solo) i coś jeszcze. Sam nie mam kompletnie pomysłu co można w 2h pograć. Może Magica ? Serdecznie zapraszam zainteresowanych :)