Stream - taki inny :)

Witam. Zdecydowałem, że postreamuje troszkę. Będą to streamy póki co w jakości powalającej bo 360-480p i obraz będzie taki sobie ale zobaczę jak to wszystko wyjdzie. Co w planach na streamy ? Oczywiście niewymagające gry w tym MMO, Karcianki, RTS'y i może Dota 2 lub moje raczkowanie w LoL'u za co pewnie będę tępiony, ale to nic. Zobaczymy jak to wyjdzie i jak przyjmą się wspólne gry w Duel of Champions, mecze Battleforge czy np: co jakiś czas granie w jakiś starszy tytuł, który polecicie. Aktualnie moim priorytetem jest kontakt z osobami na czacie, organizowanie jakichś fajnych zabaw (turniej DoC np ?) itd itd. Postaram się po prostu wynagrodzić co jakiś czas lipną jakość obrazu, którą zmienię w przyszłości z internetem jeśli streamy się jakoś przyjmą. Nie robię tego dla zarobku bo z taką jakością to jest nawet nierealne lecz dla czystej zabawy.

Oglądać możecie tutaj : http://mmorpg.org.pl/streams/xaorusplay oraz tutaj : http://www.twitch.tv/xaorus . Myślę, że znajdzie się grupka chętna do zabawy.

Na dzisiaj plan raczej rozpoznawczy, czyli od ok 15 zrobimy sobie 1-2 h streamu na, których pogramy sobie pewnie w Duel of Champions (dzisiaj raczej solo) i coś jeszcze. Sam nie mam kompletnie pomysłu co można w 2h pograć. Może Magica ? Serdecznie zapraszam zainteresowanych :)

Kolejny temat o tym samym? Nie przesadzasz czasami? Inni za takie coś dostają warny.

Niestety nie będę oglądał Twoich poczynań, więc liczę na jakąś archiwizację tego wydarzenia w postaci filmiku np. na YT. Mogę się spodziewać czegoś takiego czy nie bardzo? :>

Tak bardzo cierpisz z powodu, że założył 2 temat o tym samym by sie pochwalić?

oooo przyjdę na stream i xaorusa potrolluje :D

Temat jest w innym dziale i tamten był o czym innym (pytałem) tutaj jest o reklamie, sprawa łącząca to nazwa gdyż jest adekwatna do tego co oferuję. Na Twitchu będą filmy ze streamu, które będzie można sobie otworzyć (tak myślę :>)

To fajnie. Chętnie zobaczę na co Cie stać. Pamiętaj, że najważniejszy jest komentarz i integracja z widzami. Te dwie rzeczy są ponad skillem gracza.

Będę się starał :D

Nie rozumiem po co streamować w tak bardzo słabej rozdzielczości...? Nie lepiej poczekać na lepszy net i wrzucić "standard" jaki jest na Twitchu, czyli 720p, bo na 360p to można oczopląsu dostać. Ponieważ na streamie tylko Ty będziesz miał przyjemność z grania, a my takiej nie doświadczymy - z oglądania

Dlatego ci który mają na początku słabszy sprzęt/internet zaczynają nagrywać na yt. Gdy eq jest lepsze przechodzi się na streamy i interakcję z widzem. Większe pieniądze, ale też więcej pracy i włożonego trudu. Pożyjemy zobaczymy. Szanse dawać należy, a to czy zostanie już ona wykorzystana zależy od podchodzącego do niej.

Wbijajcie na Streama jakość 720p. Xaorus gra w Duel Of Champions.

Stream okropny, czuję jak trzoda do zarabiania pieniędzy.

A tak na poważnie to fajny kontakt z widzami i nie przynudza. Jedyną wadą jest może jakość, ale plusy nadrabiają minusy ; )

Słaba jakośc, ale stream fajny no i kontakt z graczami, także świetny.

Co to ma być? Jakiś Noob siedzi i wygrywa tylko walkowerem. Nie polecam. A tak serio to Xaorus trzyma poziom. Kontakt z widzem i naprawdę dobry stream. Będę wpadać.

Streamer utrzymuje kontakt z widzem. Dobra cecha.Nie gada bzdur i nie opowiada w nieskończoność o jednej rzeczy :P A przede wszystkim nie jest nudny jak flaki z olejem.Jak na 1 stream było nieźle tylko trza coś zrobić na przyszłość z tą jakością Xao. Lubie to

Dzięki za pozytywne opinie, miłe dialogi na czat. Nie spodziewałem się, że mimo tak słabej jakości wpadnie do mnie 12 osób i wspólnie ze mną trochę pogra. Dzięki za wspólną grę w Dotę za śledzenie poczynań w Duel of Champions itd. Zobaczymy jak to będzie ze streamem kolejnym (jutro albo pojutrze). Dam info jutro :) Jeszcze raz dziękuję i zapraszam do śledzenia http://www.twitch.tv/xaorus oraz http://www.youtube.c...ay?feature=mhee .

P.S

Na przyszłość trzeba pamiętać o wyciszeniu muzyki.

Polecam stream. Świetne podejście do widza. 2h przeleciało nawet nie wiem jak xd Warto zawitać na ten kanał ;D

Xaorus to sprawdzony streamer, nie mam co do tego wątpliwości. Osobiście porównuję go do recenzentów z Hyper'a. Ale do Klocucha to i tak daleko ci.

Naprawdę szkoda,że tacy dobrzy reżyserowie mają mniej widzów niż głupie ameby nagrywające minkrafta na tym cholernym jutube. To jest bardzo smutne. A tak btw. Ave Klocuch \m/

Hahahaha bez przesady :D Micha się człowiekowi cieszy bo robi całość dla zabawy, nie do końca profesjonalnie a tu osoby będące są zadowolone.

P.s

Sprawdziłem umowę na neta, której koniec przewidziano na 14.02.2014 roku... Więc będę starał się wynegocjować zmianę umowy przy najbliższym drydnięciu pani z TP na 10/1 mb przynajmniej.

Fajny stream, miło się ogląda i świetny kontakt z widzami. Polecam odwiedzić :)