Stream z finałów w Warszawie

Ktoś ogląda? Aktualnie trwa mecz SK Gaming vs Acer.pl

http://tournaments.l....com/ecc-poland

Włączyłem tylko po to, by zobaczyć quadra w wykonaniu Yoricka... :)

i co SK gaming pewne wygrało ? wie ktos bo ja nie ogladałem ?

Yorick w tej rundzie zarąbiście wykosił :D Obydwie polskie drużyny przegrały niestety, a szkoda. Miałem nadzieję, że acer coś pokaże. Czekamy na polską drużynę EloHell, może oni wygrają, kto wie.

a dlaczego w tabeli mi pokazuje ze mym przegral 2 razy crs 1 wygral nic nie przegral sk raz wygral a raz przegral a acer raz wygral nic nie przegrał ?? czy;i kto teraz z kim gra albo kto z grupy wychodzi ?

@edit

sty moj blad nie spojzałem na tabele obok odbyly sie 3 mecze a teraz 2 ma pod rzad acer : )

Meczyk piękny a Kev1n i Ocelote super sobie radzili :D.

Czekam z niecierpliwością na MoscowFive i EloHell w grupie B. Zaczyna się o 16:20, to już niedługo :D

Ocelote dobrze zaczeło ale CLG pokazało klase.

To, że SK jest 2:1 pokazuje że nasze drużyny niestety nie są zbyt dobre. W grupie B EloHell będzie mieć nawet trudniej, bo CLG.Eu, M5 i x6 grają na wyższym poziomie.

Początek EloHell - bardzo fajny. Potem małe wyboje, ale teamfight lepszy. A po próbie zbicia barona za cenę głowy Dariusa porażka na maksa...

Jebłem tymi Angelami :D:D:D!

No ale Tf pod baronem kiedy elohell wygrało pomimo tych angeli pokazał jednak, że chłopaki mają skilla

Te angele były magiczne :D EloHell naprawdę świetnie zaczęło, ale po baronie.. zaczęło się :/

Tak jak powiedzieli przed meczem, nowa meta. Dzięki temu itemowi wygrali mecz, szkoda że tak to się skończyło.

M5 jest faworytem całego turnieju, ich wygrana była prawie pewna. A brak doświadczenia EloHell robi swoje.

Doświadczenie to oni mają. Tylko że to nowa ekipa nie jest w 100% nauczona grania ze sobą.

Oni nie mają żadnego doświadczenia, to jest ich pierwszy turniej, a poza tym mają tylko 2 graczy którzy grali w turniejach, przez co byli najsłabsi w grupie B.

@UP

Co prawda to prawda .

No i faworyt nie zawiódł... Liczyłem, że chociaż jedna PL ekipa dojdzie wyżej no ale niestety.

Niestety nasze drużyny są jeszcze za słabe, ale SK zaskoczyło, po tym co Oce ostatnio odwalał nikt nie sądził że będą 3.