Stremowanie OBS STARSZNE OPOZNIENIE

Tak wiec - wszystko smiga 0 lagow 0 utraty klatek - 10mb/s download d 1mb/s upload powyzej 0,90mb/s

wszystko ladnie dziala w jakosci 360 w 480 mysle ze tez bedzie dzialac , ale dlaczego mam strasznie duzo opoznienia , ludzie stremujacy pisza o 1-5-6 sekundach max a u mnie to okolo 25 sekund...w czym problem ??? kompa mam wystarczajacego.

mod_ico.png
przeniosę do problemów technicznych ~ NS

1 Opcje OBS

2 upload wydaje mi sie ze jest za slaby

3 opcje w twitchu

pelno oosb stremuje na takim laczu i maja normlanie moze lekkie opoznienie...a tu 30 sekund prawie?...bez przesady nie ma znaczenia jak przestawie ustawienia i tak jest opoznienie...ktos wie o co moze chodzic??

Wlacz stream, wejdz na twitcha i tam poszukaj opoznienie streama i daj na najmniejsze a potem zresetuj stream.

dokladniej gdzie te opoznienia strema sa ??..jak piszesz to napisz co gdzie a nie cos nie wiadomo do czego.

Twitch nałożył przymusowe 30-60 sec opóźnienie na wszystkich streamerów. To z tego powodu można nieraz zobaczyć, jakże "ukochane" buforowanie. Przykro mi, ale nic z tym nie zrobisz. Każdego to denerwuje, ponieważ interakcja streamer-chat jest teraz dość ciężka.

@EDIT: Cytat, jako dowód: In another startlingly anti-consumer decision Twitch.tv has implemented staggering delays in all of its streams as it pushed out what it called a, "Major Video System Update." The update, which Twitch says improves the video system's stability and scalability, adds a delay that can stretch up to 60 seconds.

czyli oplca sie gdzies indziej stremowac??

Twitch jest jedyną tak popularną stroną i nie ma gdzie się przenosić, nawet jeśli się chce. Jeszcze dodam, że to opóźnienie wprowadzili z powodu wyjścia nowych konsol, które mają wbudowaną opcję streamowania.

totalna glupota

warn_ico.png
Spam ~ NS

ja nie wiem czy cos zmieni zmiana sewisu... twoj upload jest po prostu za slaby... ja majac 20mb/s upa mialem 6-10 sec delay przy hd streamach

zobacz procaster

Tak wiec - wszystko smiga 0 lagow 0 utraty klatek - 10mb/s download d 1mb/s upload powyzej 0,90mb/s

wszystko ladnie dziala w jakosci 360 w 480 mysle ze tez bedzie dzialac , ale dlaczego mam strasznie duzo opoznienia , ludzie stremujacy pisza o 1-5-6 sekundach max a u mnie to okolo 25 sekund...w czym problem ??? kompa mam wystarczajacego.

mod_ico.png
przeniosę do problemów technicznych ~ NS