Stress test Wildstar w ten weekend?

Od razu mowie - nie jestem do konca pewien, lecz przegladajac fejsbuka trafilem na bardzo fajna notke od wildstara zebysmy sprawdzili poczte i natarli na srrwery podczas stress testow. Nie wiem co to oznacza bo jestem pijany i psze z telefonu ktory ma autokorekte, ale lepiej spraedzcie maile. Screena noe mam bo telefon :P

:)

Podobno wysłali tysiące i będą wysyłać jeszcze więcej zaproszeń, niestety ja jeszcze nic nie dostałem :3.

Ta, chwalą się tymi wysłanymi zaproszeniami, a mi nie chcą dać.

Zagralbym hehe

Ale zapro ni ma. Coś czuje ze dopiero open betę zalicze.

Niestety u mnie również brak zaproszenia, tak więc pozostaje czekać.

Ehh u mnie to samo. Brak klucza.

Trzeba jednak pocieszać się faktem, że gram wychodzi w tym roku, a nie np. "Comming Soon 2014!". Cierpliwy ze mnie człowiek, bo na dobrą grę warto czekać :)

W DzikąGwiazdę zagram na bank!

Nie byłem przekonany do tego tytułu, ale z tego co widzę będzie mega przypominał WOWa a przynajmniej w pewnych kwestiach, osobową gildią będziemy śmigać w WS :) Będzie ogień!

Od razu mowie - nie jestem do konca pewien, lecz przegladajac fejsbuka trafilem na bardzo fajna notke od wildstara zebysmy sprawdzili poczte i natarli na srrwery podczas stress testow. Nie wiem co to oznacza bo jestem pijany i psze z telefonu ktory ma autokorekte, ale lepiej spraedzcie maile. Screena noe mam bo telefon :P