Strona dla graczy w World Of warcraft

Stworzyłem stronę dla graczy w world of warcraft (dla osób grających na privach i globcu ) zapraszam!! www.wowpl.hpu.pl I REJESTROWAĆ się hehe ;)

Woo 3 unikatowych odwiedzin ;)

masz blad w zdaniu zamiast Storna to zmien na Strona :)

Nie rozumiem trochę ludzi, którzy na siłę próbują robić strony o rzeczach, których jest pełno w necie. Jest strasznie dużo polskich stron wowa. Baa ... Bardzo dobrych stron, więc po co następna, która nic ze sobą nie wnosi ? Szczerze powiedziawszy zamkną bym tą stronę i pomyślał o i innym temacie.

A może po prostu żeby poćwiczyć robienie stron? Z takim podejściem życzę szczęścia w życiu...

Spóźniłeś się o 4 lata.

A jakbyś chciał zwojować to tak.

-Domena

-Hosting

-Dobry cms i lay

-I coś unikatowego żeby przeciągnąć ludzi,z innych fan site'ow

Podsumowując: Niemożliwe

Sadly, but true!

A może po prostu żeby poćwiczyć robienie stron? Z takim podejściem życzę szczęścia w życiu...

Tak, tylko powiedz mi co to za ćwiczenie. Jeżeli wszystko to co on zrobił w tej stronie to rejestracja na darmowym hostingu, zmiana layu w PA to znaczy że sam nic nie zrobił, więc nie ma mowy tu o żadnych ćwiczeniach ...

Niby tak, ale od czegoś trzeba zacząć. Chociaż temat wybrał naprawdę kitowy. Za dużo tego już jest.

Stworzyłem stronę dla graczy w world of warcraft (dla osób grających na privach i globcu ) zapraszam!! www.wowpl.hpu.pl I REJESTROWAĆ się hehe ;)